Kabeltrekker: werk voor fysiek fitte aanpakkers - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Kabeltrekker: werk voor fysiek fitte aanpakkers

Blog delen
kabeltrekker

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Aanpakkers met spierballen opgelet! Bij Concreeto hebben we een doorlopende vacature voor kabeltrekker. Met dit werk ondersteun je in de industrie of werk je samen met collega’s op de bouwplaats. Nóg een voordeel: na een dag werken heb jij je workout al gehad! Ben jij nu razend benieuwd wat deze baan precies inhoudt? Ga er dan goed voor zitten, want in deze blog hebben we alle info voor je op een rij gezet.

WAT DOET EEN KABELTREKKER?

Kabeltrekkers zijn gespecialiseerd in het aanleggen, monteren en testen van kabels en leidingen. Denk bij het woord kabel niet aan je oplaadsnoertje, maar aan industriële kabels, zo dik als een vuist. Samen met een team (vaak jonge) enthousiaste collega’s zorg je voor de bekabeling van diverse systemen. Dit is over het algemeen fysiek zwaar werk. Verder kom je in deze baan een combinatie van ouderwets vakmanschap en moderne bouw- en infratechnieken tegen. Je werkt als kabeltrekker vaak op diverse projecten, die een paar weken tot zes maanden duren. Zo blijft het werk lekker afwisselend!

WAAR WERKT EEN KABELTREKKER?

Je legt als kabeltrekker bekabeling aan in nieuwe en bestaande fabrieken en op bouwprojecten. Kabeltrekkers werken bijna altijd buiten, samen met grondwerkers. Deze aanpakkers schrikken niet van zon, regen en viezigheid, maar klaren de klus. Als kabeltrekker bij Concreeto werk je door het hele land, maar we hebben ophaallocaties in regio Rotterdam. Vaak werk je voor opdrachtgevers in de industrie en petrochemie. Je werkt niet op één vaste plek, maar van project naar project.

WAT HEB JE NODIG OM KABELTREKKER TE WORDEN?

Als kabeltrekker bij Concreeto heb je een geldig VCA-certificaat op zak. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Met dit certificaat toon je aan dat je in staat bent om veilig te werken. Veiligheid staat in deze baan namelijk voorop! Daarnaast ben jij fysiek sterk, fit en niet bang om vies te worden. Ook zijn kabeltrekkers echte teamspelers. Voor jou geldt: afspraak is afspraak. Je bent altijd op tijd, bent leergierig en niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid. Kabeltrekkers werken tot slot zorgvuldig en resultaatgericht.

Heb jij nou al deze eigenschappen in huis en zoek je een stoere baan? Reageer dan op onze vacature Kabeltrekker. Upload direct je cv door bij deze vacature op de groene knop te klikken of bel ons op! Concreeto helpt jou graag aan jouw droombaan.

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl