Tuinbouw vacatures - Ontdek hier alle vacatures - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Groene vingers, knappe koppen.

Tuinbouw vacatures.

Op zoek naar leuke vacatures in de tuinbouw? Dan helpt Concreeto je verder! Wij werken samen met veel verschillende bedrijven in de tuinbouw. Zo kunnen we jou helpen bij het vinden van een leuke baan in de kassen. Bekijk op deze pagina onze tuinbouwvacatures!

Op de hoogte blijven?
Stel een vacature alert in en
krijg als eerste een melding

Wat is de tuinbouw?

Tuinbouw is het kweken van bijvoorbeeld planten, bloemen, groenten en fruit. In Nederland doen we dit met name in kassen. Dit noemen we glastuinbouw. Vooral in het Westland vinden we veel kassen waar tuinders planten, bloemen, groenten en fruit verbouwen. Wereldwijd is Nederland zelfs een van de belangrijkste tuinbouwlanden. Het grootste deel van de producten die we hier kweken, is bestemd voor export naar het buitenland.

Werken in de kassen

Zie jij jezelf al werken in de kassen? Dan zit je bij Concreeto dus goed. Op onze website vind je altijd verschillende leuke vacatures in de tuinbouw. Wat ga je dan precies doen? Dat verschilt per vacature! Soms vragen onze partners iemand die in de kas helpen bij de teelt zelf. Denk aan taken als planten oppotten, bloemen snijden en groenten oogsten. Heb jij geen groene vingers? Dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als monteur of chauffeur. Zo hebben we bijna altijd wel een vacature in de tuinbouw die bij jou past!

Concreeto en de tuinbouwsector

De wortels van Concreeto liggen in de Rotterdamse haven. Maar door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een veel groter uitzendbureau. Zo zijn we ook thuis in andere sectoren en regio’s, zoals bijvoorbeeld de tuinbouwsector in het Westland. Ons uitzendbureau heeft verschillende partners in de tuinbouw, die regelmatig leuke vacatures hebben. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kassen? Of zoek je juist nieuw personeel voor jouw tuinbouwbedrijf? Neem dan eens contact op!

In een notendop

concrete matchmakers

Werken in de tuinbouw

De tuinbouwsector biedt een breed scala aan boeiende carrièremogelijkheden voor mensen die van planten en natuur houden. Werken in de tuinbouw kan een lonende keuze zijn, of je nu een ervaren professional bent of net begint aan je loopbaan. In deze tekst zullen we de wereld van de tuinbouw verkennen, de voordelen van werken in deze sector bespreken en praktische tips geven voor het solliciteren op tuinbouwvacatures.

Wat is de tuinbouw?
De tuinbouw omvat de teelt en het beheer van planten, bloemen, bomen en groenten. Het is een vitale sector die niet alleen bijdraagt aan de voedselproductie, maar ook esthetische waarde biedt in de vorm van prachtige tuinen, parken en landschappen. De tuinbouwsector is constant in ontwikkeling en biedt verschillende specialisaties, zoals sierteelt, tuinbouwtechniek, boomkwekerij, en meer.

OOk Partner worden?
Meld je aan!

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl