Werkwijze - Ontdek hier nu de werkwijze van Concreeto! - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Van solliciteren naar excelleren!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je dé perfecte baan die bij je past? Dan gaan wij het gesprek met je aan en zorgen we voor de juiste match!

Upload direct je cv.

Solliciteer op een vacature

Bakkie in Rotterdam.

Je bent welkom op werkdagen van 8:30 tot 18:00 uur

We hangen aan je lippen

Op werkdagen zijn we bereikbaar op 010 7200 720

Let's Meet!

Nadat je ons jouw sollicitatiebrief hebt gestuurd, nemen wij contact met je op en nodigen we je uit voor een gesprek. We leren elkaar beter kennen en kijken of er een match is. Hebben we een klik, dan zoeken wij voor jou naar de juiste uitdaging.

Ready, set...

Maak kennis met jouw toekomstige opdrachtgever en laat de vonk overslaan. Mocht het deze keer niet gelukt zijn, dan kijken wij gelijk weer verder in ons netwerk en zorgen we er alsnog voor dat je snel aan het werk kunt!

1

2

3

Line 2

Zoek jouw droombaan uit.

Op onze website hebben we altijd meer dan 50 mooie vacatures staan. Van vast tot tijdelijk en van parttime tot fulltime. Vind op onze vacaturepagina een vacature die past bij jouw ambities en solliciteer direct online of neem contact met ons op!

TIP! Maak je eigen CV met onze CV tool

Snel schakelen.

Wij nemen na onze ontmoeting direct contact op met onze opdrachtgever. Als die in je geïnteresseerd is, zorgen wij voor een kennismakingsgesprek! Ben je er klaar voor?

Work!

Yeah, er is een match! Gefeliciteerd, jij gaat snel aan het werk! Heb je extra werkspullen nodig? Wij zorgen ervoor dat jij goed voorbereid op pad gaat. Succes!

1

2

3

Line 2

Zoek jouw droombaan uit.

Op onze website hebben we altijd meer dan x-aantal mooie vacatures staan. Van vast tot tijdelijk en van parttime tot fulltime. Vind op onze vacaturepagina een vacature die past bij jouw ambities en solliciteer direct online of neem contact met ons op!

TIP! Maak je eigen CV met onze CV tool

Let's Meet!

Nadat je ons jouw sollicitatiebrief hebt gestuurd, nemen wij contact met je op en nodigen we je uit voor een gesprek. We leren elkaar beter kennen en kijken of er een match is. Hebben we een klik, dan gaan wij voor je aan de slag!

Snel schakelen.

Jij wilt snel aan de slag. Daarom nemen wij na onze ontmoeting direct contact op met onze opdrachtgever. Als die in je geïnteresseerd is, zorgen wij voor een kennismakingsgesprek tussen jou en de opdrachtgever!

Ready, set...

Maak kennis met jouw toekomstige opdrachtgever en laat de vonk overslaan. Mocht het deze keer niet gelukt zijn, dan kijken wij gelijk weer verder in ons netwerk en zorgen we er alsnog voor dat je snel aan het werk kunt!

Work!

Was er een match? Ja… Gefeliciteerd, want dan kun je snel aan het werk! Heb je extra werkspullen nodig? Wij zorgen ervoor. Succes!

Jouw eerste werkweek!

First things first!

Eerst kijken we samen goed naar de functie Risico’s (RIE), de Arbo voorschriften en de veiligheidsregels. Daarna maken wij een account voor je aan in ons digitale portal, waar jij je uren in kan gaan registreren. Zo maak je een vliegende start bij jouw nieuwe baan!

Salaris...
lekker!

Iedere woensdag betalen wij je uit! Bij de eerste loonbetaling checken we natuurlijk even of alles goed is gegaan en duidelijk voor je is. Gaat er iets fout? Dan regelen we dat direct!

1

2

Line 2

Let's go!

Op je eerste werkdag word je, door jouw vaste contactpersoon, naar de werklocatie gebracht en voorgesteld aan de contactpersoon. Als de handjes zijn geschud kun je aan het werk!

check, check, dubbelcheck.

Aan het eind van jouw eerste werkdag worden jij en de opdrachtgever gebeld om te controleren of alles naar wederzijdse tevredenheid is verlopen. Later in de week checken we nog of alles duidelijk is omtrent het invullen van je uren.

1

2

3

4

Line 2

Jouw eerste werkdag

Op je eerste werkdag wordt je, door een Concreeto accountverantwoordelijke, naar de werklocatie gebracht en voorgesteld aan de contactpersoon. Als de handjes zijn geschud kun je aan het werk!

Jouw eerste werkweek

Een vliegende start bij jouw nieuwe baan maak je, door eerst samen met ons goed te kijken naar de functie Risico’s (RIE), de Arbo voorschriften en de veiligheidsregels. Je wordt vervolgens aangemeld in ons digitale portal waarin je onder andere je uren kan registreren.

Is alles goed gegaan?

Aan het eind van jouw eerste werkdag worden jij en de opdrachtgever gebeld om te controleren of alles naar wederzijdse tevredenheid is verlopen. Later in de week checken we nog even of alles duidelijk is omtrent het invullen van je uren in onze digitale portal.

Salaris ontvangen?

Iedere woensdag betalen wij je uit! Bij de eerste loonbetaling checken we natuurlijk even of alles goed gegaan en duidelijk is. Is er iets niet goed gegaan? Dan regelen we dat direct!

Spreken we elkaar dan nooit meer?

Natuurlijk wel! Ook al werk je op de locatie van een van onze opdrachtgevers, wij zien jou als onze collega en we staan dus altijd voor je klaar. Heb je vragen, is er een probleem of gaat het niet zoals je verwacht had? Wij zoeken samen met jou naar een passende oplossing en maken alles weer kloppend!

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl