De 7 voordelen van werken via een uitzendbureau - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

De 7 voordelen van werken via een uitzendbureau

Blog delen
voordelen uitzendbureau

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Uitzendbureaus helpen mensen dagelijks aan een nieuwe baan. Zo kun je via Concreeto aan de slag in de industrie, techniek, bouw, logistiek of reiniging. Toch staat werken via een uitzendbureau niet altijd goed bekend. Onterecht, vinden wij! Werken via een uitzendbureau brengt namelijk zeker voordelen met zich mee. Hier vind je 7 voordelen van werken via een uitzendbureau op een rij:

1. GEMAK EN HULP BIJ SOLLICITEREN

Een van de voordelen van een uitzendbureau is gemak en hulp bij het solliciteren. Jij stelt jezelf voor aan ons en wij helpen jou aan een baan. Wil jij werken in de bouw, industrie, techniek of reiniging? Dan ben je bij Concreeto aan het juiste adres! Daarnaast helpen we je graag bij het maken van een cv, sterke motivatiebrief en de voorbereiding van je sollicitatiegesprek. Wij treden op als tussenpersoon. Het voordeel hiervan? Dit bespaart jou een hoop kopzorgen en geregel, bijvoorbeeld over je contract.

2. KANS BIJ GROTERE BEDRIJVEN

Uitzendbureaus hebben vaak een uitgebreid netwerk, waarbij grote bedrijven zijn aangesloten. Concreeto heeft nauw contact met bedrijven in de techniek, bouw, reiniging en industrie in regio Rotterdam en de randstad. Waar open sollicitaties hier vaak op de stapel verdwijnen, maak je via ons sneller kans op een baan die bij jou past. Concreeto is als uitzendbureau de brug tussen jou en de werkgever.

3. VARIATIE IN JE WERK

Werken via een uitzendbureau is zelden saai! Zeker in de bouw en techniek ga je steeds bij verschillende projecten aan de slag. Naast dat je je niet verveelt is het grootste voordeel dat je veel ervaring opdoet. Met werken in uiteenlopende functies – en soms voor meerdere werkgevers – ontdek je steeds beter wat bij jou past.

4. HULP BIJ HUISVESTING

De voordelen van werken via een uitzendbureau gaan niet alleen over werk vinden. Naast een plek om te werken heb je een goede plek om te wonen nodig. Als uitzendbureau midden in Rotterdam weten we bij Concreeto hoe lastig huisvesting kan zijn. We zetten ook hiervoor graag ons netwerk in en helpen je bij het vinden van een huis.

5. VERGROTEN VAN JE EIGEN NETWERK

Of je nu aan de slag gaat in de bouw, techniek, industrie, logistiek of reiniging: dankzij jouw nieuwe baan leer je nieuwe mensen kennen! Natuurlijk ontmoet je de collega’s binnen Concreeto, maar ook het team waarmee je dagelijks samenwerkt. Het voordeel van deze nieuwe contacten is dat je een sterker netwerk opbouwt. Dit kan je in de toekomst helpen aan een nieuwe of vaste baan.

6. GOED SALARIS, ALTIJD OP TIJD

Eén van de grootste mythes over werken via een uitzendbureau is dat je minder verdient. Dat is niet waar. Het voordeel van Concreeto is juist onze bemiddeling. Wij zijn scherp op jouw arbeidsvoorwaarden en salaris. Daarnaast betalen we je wekelijks op een vast moment uit. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

7. TOEKOMSTPERSPECTIEF

Zoals in de bovenstaande voordelen genoemd kun je via een uitzendbureau gemakkelijk starten met een nieuwe baan. Soms zijn deze banen tijdelijk of op projectbasis, vooral binnen de bouw of techniek. Concreeto kijkt samen met jou vooruit. Zo nemen veel van onze partners jou na een jaar goed functioneren graag over in vaste dienst. Weet je nog niet precies wat je wil? Met loopbaanbegeleiding zetten we samen stappen richting jouw droombaan.

Overtuigd door deze voordelen? En wil jij werken in de industrie, techniek, bouw, techniek of reiniging? Neem dan contact met ons op en stel jezelf voor.

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl