Contact - Neem vandaag nog contact op met Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Let's talk.

Ben je op zoek naar talent? Of ben jij dat talent? Bel ons dan vandaag nog op voor een afspraak of kom langs op ons kantoor. De koffie staat klaar!

CONCREETO ROTTERDAM

Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

Veelgestelde vragen

Concreeto biedt uitzendkrachten geen woorden, maar banen in de logistiek, transport, reiniging, techniek en tuinbouw. Hier staan een aantal veelgestelde vragen op een rij. Heb je een andere vraag? We helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

Werken via Concreeto Uitzendbureau

Concreeto is een Rotterdams uitzendbureau waar het creëren van een vertrouwensband met de partners en uitzendkrachten centraal staat.

Concreeto helpt mensen die werk zoeken aan een baan! We zijn gespecialiseerd in techniek, bouw, logistiek, reiniging en scheepsbouw. Benieuwd naar hoe wij dat doen? Lees dan hier alles over onze werkwijze.

Een uitzendbureau is een bemiddelingsbureau tussen bedrijven en mensen die werk zoeken. Uitzendbureaus brengen deze partijen bij elkaar. Zo helpt een uitzendbureau mensen aan een baan en werkgevers aan nieuw personeel.

Het kantoor van Concreeto zit in het centrum van Rotterdam. Door deze locatie hebben wij vaak vacatures in regio Rotterdam, de haven en de randstad.

 

Ons adres:

Hoogstraat 32A

3011 PR Rotterdam

Je kunt op de vacatures van Concreeto solliciteren door bij een vacature op de groene knop te klikken! Je vult dan je naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Ook kun je jouw cv meesturen. 

Je kunt ook solliciteren door een e-mail te sturen naar info@concreeto.nl. Bel je liever? Neem dan contact met ons op via 010 – 72 00 720. 

Na het eerste contact nemen wij contact met jou op. We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek. Is het een match? Dan kun je direct bij een opdrachtgever op gesprek. Bij een goede klik heb jij een nieuwe baan! Zo niet, dan kijken we verder in ons netwerk. We helpen jou snel aan het werk. 

Vind je solliciteren spannend of lastig? Lees dan eens de 10 beste sollicitatietips van Concreeto.

Met de cv tool van Concreeto maak je gemakkelijk online jouw eigen cv! Je vult de vakjes in, vinkt de algemene voorwaarden aan voor akkoord en klikt op ‘Download cv’.

Jazeker! Concreeto heeft allerlei soorten vacatures openstaan. Zoek jij een baan in Rotterdam? Kijk dan eens op onze vacaturepagina. Je kunt ook direct contact met ons opnemen. Mail in dat geval naar info@concreeto.nl  of bel naar 010 – 72 00 720.

Wat je verdient bij een uitzendbureau verschilt per baan. Sommige vacatures zijn voor korte tijd en bij anderen maak je kans op overname door de opdrachtgever een vast contract. Benieuwd wat je bij een Concreeto vacature verdient? Neem contact met ons op!

Bij Concreeto krijg je stipt elke woensdag jouw geld op je rekening. Jouw salaris wordt dus wekelijks uitbetaald.

Of je met een baan bij Concreeto reiskostenvergoeding krijgt ligt aan jouw specifieke werk. Vaak staat dit bij de vacature onder het kopje ‘Wat bieden wij?’.  Bij sommige banen zorgen wij voor het vervoer van en naar jouw werklocatie. 

 

Zeker weten of je met jouw baan reiskostenvergoeding krijgt? Neem dan contact met ons op.

Vakantiegeld is extra geld dat je, naast je salaris, opbouwt met gewerkte uren. Je krijgt dit vaak in mei of juni uitbetaald.

Hoeveel vrije dagen jij hebt hangt af van de opdrachtgever of het project waar jij voor aan de slag gaat. Ben je al onze collega en heb je hier vragen over? Bel of mail dan even naar jouw Concreeto contactpersoon!

Je vraagt een dag vrij via ons urenregistratiesysteem of door een e-mail te sturen naar info@concreeto.nl. 

Vakantiedagen moet je uiterlijk 2 weken van tevoren aanvragen en andere verlofdagen uiterlijk 3 werkdagen van tevoren. We regelen vrije dagen dus zwart op wit. Dat noemen we schriftelijk aanvragen. Alleen met ons schriftelijke akkoord kun je de vakantie- of verlofdag vrij nemen.

Ben je ziek? Bel dan uiterlijk een halfuur voor de start van jouw werkdag het bedrijf waar je werkt of jouw contactpersoon. Ten tweede moet je dit voor 9:30 uur aan Concreeto doorgeven, via 010-7200720.

Als jij wordt opgehaald door een auto of busje van Concreeto bel je ook de chauffeur, zodat hij of zij niet voor niks bij jouw voordeur staat. Heb je een ochtenddienst? Bel de chauffeur dan 30 minuten voor de afgesproken ophaaltijd. Bij een avonddienst bel je voor 20:00 uur de chauffeur.

Natuurlijk krijg jij een contract! Als collega bij Concreeto ga je aan de slag voor een (of meerdere) van onze opdrachtgevers. Na een periode goed samenwerken kun je door een opdrachtgever worden overgenomen. Dat betekent dat je daar in dienst komt en een (vast) contract krijgt.

Je kunt direct contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

info@concreeto.nl 

010 – 72 00 720

Banen bij Concreeto

Je kunt gaan werken in de bouw door te solliciteren! Selecteer bij de vacatures op onze website ‘Bouw’ als Sector. Je kunt bij Concreeto bijvoorbeeld aan de slag als betontimmerman, kabeltrekker of hijsbegeleider.

Logistiek medewerker word je door te solliciteren! Selecteer bij de vacatures op onze website‘Logistiek’ als Sector. Je kunt bij Concreeto bijvoorbeeld aan de slag als chauffeur op de vrachtwagen of heftruck, in de haven van Rotterdam of als magazijnmedewerker

Door te solliciteren! Met een baan in de reiniging zorg jij dat alles spik en span blijft. Selecteer bij de vacatures op onze website ‘Reiniging’ als Sector. Je kunt bij Concreeto bijvoorbeeld aan de slag als schoonmaker of industrieel reiniger.

Je kunt starten met jouw technische baan door te solliciteren! Specialist of allround monteur? Wij zoeken jou! Selecteer bij de vacatures op onze website ‘Techniek’ als Sector. Je kunt bij Concreeto onder andere aan de slag als servicemonteur, pompmonteur of projectleider.

Je kunt aan het werk in de industriële sector door te solliciteren! Zoek bij de vacatures op onze website naar het woord ‘Industrie’ in de functietitel. Je kunt bij Concreeto bijvoorbeeld aan de slag als elektromonteur, rayonleider of industrieel reiniger.

Een industrieel reiniger maakt schoon in de industrie! Samen met een team zorg je ervoor dat gebouwen, schepen, machines, transportbanden, reservoirs en pijpleidingen gereinigd worden.  Ook verwijder je afval en maak je vloeren schoon. Bij het zwaardere werk gebruik je de hogedrukspuit.

 

Weten wat je als industrieel reiniger verdient? Neem dan contact met ons op!

Glazenwassers reinigen ramen, kozijnen en gevels bij diverse gebouwen. Je werkt in de buitenlucht en staat vaak op een ladder of in een hoogwerker, terwijl je de ruiten blinkend schoon maakt. 

 

Weten wat je als glazenwasser verdient? Neem dan contact met ons op!

Loodgieters zorgen dat waterleidingen goed aangesloten zijn en niet verstopt raken. Ze sluiten nieuwe leidingen aan, verhelpen lekkages en voorkomen verstoppingen met onderhoudsbeurten. 

 

Weten wat je als loodgieter verdient? Neem dan contact met ons op!

Een allround timmerman werkt aan de reparatie en montage van deuren, vloeren, kozijnen, plafonds en andere (houten) constructies. Vaak werk je in de bouw. 

 

Weten wat je als allround timmerman verdient? Neem dan contact met ons op!

Een betontimmerman werkt in de bouw en maakt betonbekistingen, constructies en tunnels. In de gemaakte houten of stalen constructie wordt het vloeibare beton gestort. 

 

Weten wat je als betontimmerman verdient? Neem dan contact met ons op!

Dakdekkers inspecteren, repareren en renoveren daken en dakbedekking. Het werk bestaat uit het maken en vastzetten van daklatten, het leggen van pannen en lood- en zinkwerk. 

 

Weten wat je als dakdekker verdient? Neem dan contact met ons op!

Kabeltrekkers zijn gespecialiseerd in het aanleggen, monteren en testen van vuistdikke kabels en leidingen. Samen met een team enthousiaste collega’s zorg je voor de bekabeling van diverse systemen.

 

Weten wat je als kabeltrekker verdient? Neem dan contact met ons op!

Een bouwopruimer zorgt dat de bouwplaats netjes blijft en alle processen veilig kunnen verlopen. Dagelijkse taken zijn het verzamelen en afvoeren van puin, kleinschalig sloopwerk, het schoonhouden van de werkplek en het ontkisten van beton. 

 

Weten wat je als bouwopruimer verdient? Neem dan contact met ons op!

Kitters maken naden en kieren dicht met kit of lijm. Dagelijkse taken zijn het voegen van metselwerk, kitten van dilataties en het afdichten van slabvoegen. Zo voorkomen kitters onder andere lekkages.

 

Weten wat je als kitter verdient? Neem dan contact met ons op!

Grondwerkers werken met een graafmachine of schep aan grondwerkzaamheden bij de aanleg van buizen, riolering en kabels. 

 

Weten wat je als grondwerker verdient? Neem dan contact met ons op!

Als lasser zorg je dat de vonken er vanaf vliegen, terwijl jij perfecte lasnaden maakt. Lassers smelten meerdere onderdelen met hoge temperaturen en/of druk aan elkaar. Concreeto heeft vacatures voor MIG-MAG en TIG lassers. 

 

Weten wat je als lasser verdient? Neem dan contact met ons op!

Als CNC frezer of metaalbewerker maak jij graag op de millimeter nauwkeurige bewerkingen in verschillende metalen. Frezers zorgen dat er exacte gleuven, randen, sleuven en kanten aangebracht worden in metaal plaatmateriaal.

 

Weten wat je als frezer verdient? Neem dan contact met ons op!

Flensmonteurs monteren en demonteren flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere buizen. Een flens is de platte ring aan het uiteinde van een leiding of buis. 

 

Weten wat je als flensmonteur verdient? Neem dan contact met ons op!

Een assemblagemonteur, of assemblagemedewerker, maakt van verschillende onderdelen één geheel. Afhankelijk van jouw specifieke baan monteer en demonteer je verschillende constructies, machines of andere voorwerpen. Dit doe je in een werkplaats of aan de lopende band.

 

Weten wat je als assemblagemonteur verdient? Neem dan contact met ons op!

Onderhoudsmonteurs voorkomen en verhelpen storingen in installaties en systemen. Dankzij onderhoudsmonteurs lopen machines niet vast. Ook denken zij mee in slimme langetermijnoplossingen. 

 

Weten wat je als onderhoudsmonteur verdient? Neem dan contact met ons op!

Een elektromonteur monteert, installeert en demonteert elektrische installaties en systemen. Je gaat aan de slag met de bekabeling, bedrading en de optimalisering van elektra. Wat je als elektromonteur precies doet verschilt per werkveld, project en specifieke baan. 

 

Weten wat je als elektromonteur verdient? Neem dan contact met ons op!

Pompmonteurs, ook wel hydrauliek monteurs, ontwerpen, onderhouden, repareren en monteren hydraulische systemen en aandrijvingen. Deze technieken worden onder andere gebruikt voor het vervoer van gas of vloeistoffen.

 

Weten wat je als pompmonteur verdient? Neem dan contact met ons op!

Allround monteurs onderhouden, repareren en inspecteren van verschillende installaties en systemen, waaronder hydraulische, mechanische en elektronische machines. Je werkt in een werkplaats of gaat op pad naar klanten. Daar los je storingen op of verricht je installaties.

 

Weten wat je als allround monteur verdient? Neem dan contact met ons op!

Met deze baan ben je als keurmeester verantwoordelijk voor de eindcontrole. Jij checkt of alles is gemonteerd zoals het hoort. Als controleur of proces operator voer je kalibraties uit en vink je checklist met eisen af. Oog voor detail is hierbij onmisbaar!

 

Weten wat je als kwaliteitscontroleur verdient? Neem dan contact met ons op!

Als rayonleider stuur jij een groep met (industriële) medewerkers aan. Rayonleiders zijn verantwoordelijk voor veiligheid en zijn de spil tussen de klant, de operationele medewerkers en de centrale organisatie. Als rayonleider draag je dus zorg voor de aansturing, operationele coördinatie, resultaatbewaking en administratieve verwerking van jouw rayon.

 

Weten wat je als rayonleider verdient? Neem dan contact met ons op!

Met een baan als C-chauffeur bestuur jij vrachtwagens! Met een C of CE-rijbewijs bestuur je wegvoertuigen van 3,5 ton of zwaarder. Je brengt met een vrachtwagen, trekker met oplegger, tankwagen of kiepwagen goederen van punt A naar B. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het laden en lossen, onderhoud en de goederencontrole.

 

Weten wat je als C-chauffeur of CE-chauffeur verdient? Neem dan contact met ons op!

Magazijnmedewerkers zorgen voor overzicht in het magazijn plus de uitgifte en inname van materialen. Zo neem je goederen aan van leveranciers, controleert deze en verwerkt de producten in het magazijn, vaak met de heftruck. In het magazijn kun je ook specifiek werken als heftruckchauffeur of orderpicker. Orderpickers zijn verantwoordelijk voor het correct verzamelen en verzendklaar maken van artikelen.

 

Weten wat je als magazijnmedewerker verdient? Neem dan contact met ons op!

Heftruckchauffeurs verplaatsen materialen en goederen veilig met de heftruck binnen een magazijn of opslagplaats. Als heftruckchauffeur check jij geleverde goederen en zorg je dat ze op de juiste plek terechtkomen. 

 

Weten wat je als heftruckchauffeur verdient? Neem dan contact met ons op!

Als kraanmachinist of shovelmachinist ga je aan de slag met het tillen, verplaatsen, laden en sorteren van verschillende materialen. Hierbij bestuur en bedien je de kraan waarmee je rijdt.

 

Weten wat je als kraanmachinist verdient? Neem dan contact met ons op!

Terminalmedewerkers werken in de haven van Rotterdam. Hier zorg je als terminalmedewerker dat alles veilig verloopt. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de containers in de haven. Door middel van het aanbrengen van pennen zorg je ervoor dat de containers goed vast staan.

 

Weten wat je als terminalmedewerker verdient? Neem dan contact met ons op!

Als trailermonteur zorg je ervoor dat trailers in de werkplaats onderhouden of hersteld worden. Ook spoor je storingen op en voer je kwaliteitscontroles uit.

 

Weten wat je als trailermonteur verdient? Neem dan contact met ons op!

Planners in de logistiek zorgen dat alles op rolletjes loopt! Als transportplanner of beheerder van het wagenpark maak jij duidelijke rijschema’s en zorgt ervoor dat chauffeurs zich alleen maar bezig hoeven te houden met wat zij het liefste doen: rijden! Hierbij weeg jij prioriteiten en belangen af (van opdrachtgevers en werknemers) en regelt alle logistieke zaken, waardoor je collega’s veilig en vlot op weg kunnen. Planners of beheerder maken daarbij een optimale planning voor het wagenpark en zijn verantwoordelijk voor onderhoud en veiligheid. 

 

Weten wat je als planner in de logistiek verdient? Neem dan contact met ons op!

Een administratiemedewerker ondersteunt, organiseert, structureert de administratieve en soms logistieke kant van processen binnen een bedrijf. Van opdracht tot facturatie: jij zorgt voor het vlotte verloop van werkorders, nodige materialen en alle administratieve werkzaamheden die daarbij komen kijken.

 

Weten wat je als administratief medewerker verdient? Neem dan contact met ons op!

Schoonmaakmedewerkers maken schoon! Ze zorgen zorg jij voor glimmende vloeren, nette prullenbakken en een opgeruimde omgeving. Wat je precies doet verschilt per specifieke baan en opdrachtgever.

 

Schoonmakers in de buitendienst maken kantoorpanden, trappenhuizen, winkelcentra of bijvoorbeeld appartementsgebouwen schoon. Hier moet grondig en goed gereinigd worden! Mogelijk werk je daarbij met met een dweilmachine of andere apparatuur. 

 

Weten wat je als schoonmaker verdient? Neem dan contact met ons op!

Als huismeester of gastvrouw ben je verantwoordelijk voor een goede, dagelijkse gang van zaken binnen het een winkelcentrum of ander pand en een positieve beleving voor bezoekers. Jij bent het gezicht en aanspreekpunt voor deze plek! Zowel bedrijven die werkzaamheden in en rondom het pand uitvoeren als bezoekers kunnen bij jou terecht met vragen, klachten en opmerkingen. Andere taken zijn schoonmaken, het verrichten van kleine (technische) reparaties en het controleren van de beveiliging.  

 

Weten wat je als huismeester of gastvrouw verdient? Neem dan contact met ons op!

Certificaten en eisen

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Een VCA-certificaat is een diploma, dat je krijgt na een cursus en examen. Hiermee toon je aan dat jij veilig en gezond kunt werken.

Je kunt een VCA-certificaat halen door je in te schrijven voor een cursus. Aan het eind doe je examen. Cursussen worden op locatie of via internet gegeven. Een VCA-certificaat halen kan al in 1 dag!

Meer info? We schreven een hele blog over het VCA-certicificaat!

Een heftruckcertificaat is een soort diploma, waarmee jij vakkundig een heftruck kunt besturen. Dit certificaat is 5 jaar geldig. Zo kun jij dus heftruckchauffeur worden.

Je haalt een heftruckcertificaat door het volgen van een cursus of heftruckopleiding. Deze basisopleiding duurt vaak 2 dagen, maar je kunt bij spoed ook je certificaat in 1 dag halen. In deze cursus/opleiding oefen je met het rijden en besturen van de heftruck, laden en lossen. Ook leer je alles dat belangrijk is op het gebied van veiligheid.


Meer info? We schreven een hele blog over het heftruckcertificaat!
pompmonteur of projectleider.

VVL staat voor Veilig Verplaatsen van Lasten. Het VVL-certificaat is een soort diploma dat 5 jaar geldig is. Hiermee laat jij zien dat je veilig en verantwoordelijk goederen en materialen kunt verplaatsen. Deze werkzaamheden komen vaak voor in de bouw of industrie.

Je haalt een VVL-certificaat door het volgen van een cursus, die 1 dag duurt. In deze cursus leer je alles over verschillende hijsgereedschappen, veiligheid, wetten, regels en eisen. Natuurlijk oefen je ook! 

 

Wil jij graag een VVL-certificaat halen of heb jij dit nodig voor jouw baan? Neem dan contact met ons op. Concreeto helpt je hier graag bij.

Het NEN 4400-1 keurmerk laat zien dat Concreeto een betrouwbaar uitzendbureau is. Wij hebben onze zaken goed geregeld. Zowel voor onze uitzendkrachten als voor de Nederlandse overheid.

NBBU staat voor Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Zij houden scherp in de gaten of uitzendkrachten genoeg verdienen, goed behandeld worden en of de andere arbeidsomstandigheden goed zijn. Concreeto is met vlag en wimpel voor deze beoordeling geslaagd. Wij zijn goede partner en tussenpartij voor uitzendkrachten! 

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl