Over Concreeto - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Concrete matchmakers

SAMEN AMBITIES WAARMAKEN.

ons dna.

Wij zijn Concreeto en we bemiddelen in talent in techniek, scheepsbouw, reiniging, logistiek en tuinbouw. Alles laten kloppen is een uitdaging, maar die uitdaging gaan we iedere dag met opgeheven hoofd en vol energie aan. Het creëren van een vertrouwensband met onze partners en uitzendkrachten staat bij ons centraal en daarom stellen we ons dienstbaar op en zijn we loyaal. Zo veroveren we harten en laten we het Concreeto vuur branden!

Portretfoto van Martin Dekker

Martin
dekker.

Een-op-een, elkaar in de ogen kijken en zien wat nodig is. Concreeto zit in zijn bloed en hij is er dan ook altijd, niet alleen voor onze partners of uitzendkrachten, maar ook voor zijn collega’s. Martin zijn ‘why’? Iedere dag samen ervoor zorgen dat Concreeto klopt!

Portretfoto van Pentha van Rose

Pentha
van Rosse.

Pentha is een reislustige Rotterdamse, die naast sporten ook geniet van een goed boek. Ze heeft het Nederlands recht bestudeerd en zich gespecialiseerd in de wereld van HR. Zo combineert ze het uitzoeken van juridische zaken en met mensen werken graag! Ze geeft onze kandidaten de kans om op een andere manier naar zichzelf te kijken, waardoor ze op de juiste plek terecht komen.

George
Coman.

Geboren in Roemenië en getogen in Rotterdam Zuid, brengt George een unieke mix van internationale cultuur en lokale betrokkenheid met zich mee. Als een echte verbinder biedt hij een luisterend oor en gaat met zorg en aandacht aan de slag met ieder vraagstuk. Voor George is de uitzendbranche geen onbekende sector en haalt al enige tijd zijn energie uit het maken van de juiste match tussen klant en kandidaat.

Portretfoto van William Schipper

William
schipper.

Een trotse Capellenaar die altijd een stapje extra zet en geniet van de diversiteit aan culturen in de wereld. William is transparant, eerlijk en een vaste waarde in ons team. Hij maakt er een sport van om de juiste match te vinden tussen onze partners en uitzendkrachten.

Portretfoto van Martyna Mleczko

Martyna
Mleczko.

Met haar positieve energie is Martyna altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. En die uitdaging heeft ze gevonden bij Concreeto. Haar ervaring met de Europese arbeidsmarkt en haar scherpe oog voor marketing maken Martyna een échte aanwinst voor ons team. Ook buiten werktijd zit ze beslist niet stil. Haar interesse in spirituele ontwikkeling en beweging komen in allerlei verschillende bezigheden tot uiting: van yoga en dans tot het ontdekken van de wereld door het lezen van goede boeken en het maken van mooie reizen.

Portretfoto van Maria Bakker

Maria
bakker.

De olie in de Concreeto motor, zo kunnen we Maria wel noemen. Ze ontvangt onze gasten met een lach en een helpende hand, ze is ons zonnetje in huis en zorgt ook nog eens dat onze administratie op orde blijft!

Portretfoto van Carlo de Reuver

Carlo
de reuver.

Carlo is een gedreven man, die zijn ruime ervaring als professional voetballer graag wil inzetten voor zijn kandidaten. Hij weet maar al te goed hoe je topprestaties moet leveren. Hij zorgt ervoor dat de voorwaarden optimaal zijn om jou als geselecteerde kandidaat op hoog niveau te kunnen laten functioneren. Hij is sociaal, behulpzaam en leergierig zodat hij precies weet wie jij bent en wat je kan, zodat hij de perfecte match kan maken. Momenteel wil Carlo graag zijn trainers diploma gaan halen. Een echte Concreeto teamspeler die goed begrijpt wat er nodig is om te excelleren.
Portretfoto van Hans Beeke

hans
beeke.

Hans heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld en is al meer dan 4 jaar een van de drijvende krachten van Concreeto. Hans is ook organist en componist! Net als in de muziek is Hans in zijn werk betrouwbaar en een valse noot zul je hem dan ook niet horen spelen!

Portretfoto van Lennert Dekker

lennert
dekker.

Lennert is een echte Dekker. Net als zijn vader heeft hij de drive om ervoor te zorgen dat Concreeto iedere dag weer klopt. Lennert gaat geen sportieve uitdaging uit de weg en ook op professioneel gebied stroomt de ambitie door zijn bloed. Als recruiter gaat Lennert op zoek naar de juiste match tussen werkgevers en werkzoekenden.

Shay van Liempd

shay
van liempd.

Shay is de collega die net zo gedreven is op de werkvloer als op het veld. Dankzij zijn (prof)voetbalcarrière heeft hij veel geleerd over teamwork en doorzettingsvermogen. Shay is ambitieus en leergierig en gaat geen uitdaging uit de weg. Met zijn energie en frisse blik is hij vastberaden om bij te dragen aan de groei van Concreeto.

Portretfoto van Caren Paagman

caren
paagman.

Gaan waar de wind je brengt! Die uitspraak is Caren op het lijf geschreven. Samen met haar man gaat ze er graag op uit met hun zeilboot. Caren houdt van gezelligheid en wandelt graag met haar hond. Haar sociale karakter zet ze met enthousiasme in voor onze uitzendkrachten!

Portretfoto van Janos Hornyik

János
Hornyik.

János is onze rots in de branding vanuit Hongarije! Al voordat Concreeto werd opgericht, werkte János samen met Martin. János is een echte doorzetter en zorgt ervoor dat onze uitzendkrachten uit Hongarije en andere Europese landen zich snel thuis voelen bij Concreeto.

Portretfoto van Johan van Bloois

Johan
van Bloois.

Johans passie voor vliegen brengt hem regelmatig op Schiphol. Daar verzorgt hij trainingen in de cockpit van de Boeing 737. Het enthousiasme waarmee hij dat doet, zien we ook terug in zijn werk bij Concreeto. Naast zijn verbindende en proactieve karakter brengt Johan veel kennis van psychologie en organisatie met zich mee. Dat is niet gek, want in zijn vrije tijd duikt hij graag de boeken in.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl