Over Concreeto - Concreeto, klopt
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Concrete matchmakers

SAMEN AMBITIES WAARMAKEN.

ons dna.

Wij zijn Concreeto en we bemiddelen in talent in techniek, scheepsbouw, reiniging en logistiek. Alles laten kloppen is een uitdaging, maar die uitdaging gaan we iedere dag met opgeheven hoofd en vol energie aan. Het creëren van een vertrouwensband met onze partners en uitzendkrachten staat bij ons centraal en daarom stellen we ons dienstbaar op en zijn we loyaal. Zo veroveren we harten en laten we het Concreeto vuur branden!

Martin
dekker.

Een-op-een, elkaar in de ogen kijken en zien wat nodig is. Concreeto zit in zijn bloed en hij is er dan ook altijd, niet alleen voor onze partners of uitzendkrachten, maar ook voor zijn collega’s. Martin zijn ‘why’? Iedere dag samen ervoor zorgen dat Concreeto klopt!

Pentha
van Rosse.

Pentha is een reislustige Rotterdamse, die naast sporten ook geniet van een goed boek. Ze heeft het Nederlands recht bestudeerd en zich gespecialiseerd in de wereld van HR. Zo combineert ze het uitzoeken van juridische zaken en met mensen werken graag! Ze geeft onze kandidaten de kans om op een andere manier naar zichzelf te kijken, waardoor ze op de juiste plek terecht komen.

Nees
maksutaj.

Geboren en getogen in Rotterdam. Nees is een voetballer en levensgenieter in hart en nieren. Met meer dan 10 jaar ervaring in de uitzendwereld is Nees een echte sterkhouder van Concreeto. Nees krijgt energie van het zelfstandig aanpakken en realiseren van projecten, creatief werken en uitdagende doelen behalen.

William
schipper.

Een trotse Capellenaar die altijd een stapje extra zet en geniet van de diversiteit aan culturen in de wereld. William is transparant, eerlijk en een vaste waarde in ons team. Hij maakt er een sport van om de juiste match te vinden tussen onze partners en uitzendkrachten.

Bert
in 't veld.

Bert is een zeer snelle en toegewijde accountmanager die staat voor zijn zaak. Hij is direct en resultaatgericht. Hij praat net zo makkelijk met directeuren als met een zeer technische professional of chauffeurs. Bert ziet in jouw CV veel mogelijkheden om een perfecte match te maken tussen jou en een leuke opdrachtgever. Hij werkt zo snel en nauwkeurig als zijn idolen op het Formule 1 circuit. Bij hem ben je in goede handen.

Maria
bakker.

De olie in de Concreeto motor, zo kunnen we Maria wel noemen. Ze ontvangt onze gasten met een lach en een helpende hand, ze is ons zonnetje in huis en zorgt ook nog eens dat onze administratie op orde blijft!

Carlo
de reuver.

Carlo is een gedreven man, die zijn ruime ervaring als professional voetballer graag wil inzetten voor zijn kandidaten. Hij weet maar al te goed hoe je topprestaties moet leveren. Hij zorgt ervoor dat de voorwaarden optimaal zijn om jou als geselecteerde kandidaat op hoog niveau te kunnen laten functioneren. Hij is sociaal, behulpzaam en leergierig zodat hij precies weet wie jij bent en wat je kan, zodat hij de perfecte match kan maken. Momenteel wil Carlo graag zijn trainers diploma gaan halen. Een echte Concreeto teamspeler die goed begrijpt wat er nodig is om te excelleren.

hans
beeke.

Hans heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld en is al meer dan 4 jaar een van de drijvende krachten van Concreeto. Hans is ook organist en componist! Net als in de muziek is Hans in zijn werk betrouwbaar en een valse noot zul je hem dan ook niet horen spelen!

lennert
dekker.

Lennert is een echte Dekker. Net als zijn vader heeft hij de drive om ervoor te zorgen dat Concreeto iedere dag weer klopt. Lennert gaat geen sportieve uitdaging uit de weg en ook op professioneel gebied stroomt de ambitie door zijn bloed. Als recruiter gaat Lennert op zoek naar de juiste match tussen werkgevers en werkzoekenden.

Manuel
blaak.

William is niet onze enige Capellenaar.. Ook Manuel draagt die titel met trots! Hij is een sportieveling en houdt vooral veel van voetballen. Naast sport is Manuel een muziekliefhebber én keiharde werker. Met veel ambitie gaat hij geen uitdaging uit de weg en hij zit dan ook te popelen om zoveel mogelijk mensen aan de juiste baan te helpen.

GAAN VOOR
DIE DROOMBAAN.

Jij wilt de perfecte baan die helemaal bij je past en je wilt die baan snel, maar je wilt ook zeker weten waar je aan toe bent? We nemen je mee in onze werkwijze!

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl