Concreeto GO initiatief voor Rotterdamse jongeren - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

JEUGDWERKLOOSHEID IN ROTTERDAM AANPAKKEN.

HAND IN HAND!

Concreeto GO!

WIJ ONDERNEMEN ACTIE. JIJ OOK?

‘Concreeto GO!’ is een initiatief waarmee we Rotterdamse jongeren beter begeleiden en meer kans op een geschikte plek in de arbeidsmarkt geven. Volgens de Rotterdamse Rekenkamer schiet Rotterdam tekort bij het aanpakken van de jeugdwerkloosheid. Deze conclusie wordt getrokken in het – in januari 2019 verschenen – rapport ‘Werk aan de winkel’. Slechts één op de tien werkloze jongeren in Rotterdam wordt door de gemeente naar werk of school begeleidt. Dat is zonde, want er liggen zoveel kansen in onze mooie havenstad! Op deze pagina vertellen we je meer over Concreeto GO! Ook hoe je een partner kan worden!

 

Rotterdamse Jongeren aan ’t werk

Met Concreeto GO! helpen wij jou met het vinden én behouden van een baan. Wij helpen je bij je sollicitatie en gaan samen met jou in gesprek met mogelijke werkgevers. Ook als je niet de juiste papieren op zak hebt, helpen wij je verder! 
Benieuwd hoe wij jou met Concreeto GO! verder kunnen helpen? Meld je aan!

EEN DUWTJE IN DE GOEDE RICHTING

HET INITIATIEF: CONCREETO GO!

Soms kan het moeilijk zijn om een (nieuwe) baan te vinden. Door omstandigheden lukt het niet iedereen om een vooropleiding af te ronden of ervaring op te doen. Samen met een jobcoach en andere partners steken wij een helpende hand uit naar Rotterdamse jongeren die dat nodig hebben. We begeleiden een kleine groep deelnemers (18 tot +/- 35 jaar) actief bij het zoeken naar én houden van een baan. Wij bieden ze, naast actieve begeleiding van een jobcoach, ook de mogelijkheid tot het behalen van certificaten en een proefweek werken mét behoud van uitkering.

ONDERSTEUNING VAN EEN JOBCOACH

KRIJG EXTRA BEGELEIDING ALS JE DAT FIJN VINDT!

VCA TRAINING EN EXAMEN

LEER ALLES OVER DE ALGEMENE VEILIGHEIDSEISEN.

FLENSCERTIFICAAT

LEER ALLES OVER FLENS- VERBINDINGEN EN APPENDAGES.

MANGATWACHT TRAINING EN EXAMEN

HIERMEE GA JE VEILIG AAN DE SLAG.

HOOGWERKER- CERTIFICAAT

HIERMEE WORD JE EEN ECHTE HOOGVLIEGER!

PROEFWEEK WERKEN

MET BEHOUD VAN UITKERING!

TAALCURSUS

LEER DE NEDERLANDSE TAAL EN MAAK JE VERSTAANBAAR.

SAMEN IS NIET ALLEEN

CONCREETO GO! AMBASSADEURS.

Samen met deze ambassadeurs én een aantal partners hebben we de handen ineen geslagen en maken we van Concreeto GO! een duurzaam traject voor onze kanjers!

BO
VAN DER VOORT.

Als trotse inwoner van Rotterdam kent Bo de vele gezichten van de stad. Rotterdam is mooi en Rotterdam is (soms) lelijk. Het is een wereldstad, maar ook de stad met de hoogste jeugdwerkloosheid van de grote steden in Nederland. ‘’Rotterdam is een stad vol met kansen, maar die kansen moeten nog wel gegrepen worden. Het Rotterdamse bedrijfsleven moet actie ondernemen om de jeugd die nu tussen wal en schip valt aan het werk te krijgen en klaar te stomen voor een mooie toekomst.’’

bo@concreeto.nl

MARTIN
DEKKER

Soms kan het moeilijk zijn om een baan te vinden. Martin snapt dat door omstandigheden het niet iedereen lukt om een vooropleiding af te ronden of ervaring op te doen. Hij vindt het belangrijk dat het bedrijfsleven zich, samen met de gemeente, actief inzet om Rotterdamse jongeren te helpen naar een mooie toekomst. Martin: ‘Samen maken we Rotterdam mooier!’ Martin zijn ‘why’? Iedere dag samen ervoor zorgen dat Concreeto klopt!

martin@concreeto.nl

WIL JIJ AAN JE TOEKOMST BOUWEN?

WIJ HELPEN JE AAN EEN BAAN!

Ons Concreeto GO! traject geeft je niet alleen actieve begeleiding van onze jobcoach zo lang als dat nodig is, maar ook de mogelijkheid tot het behalen van verschillende certificaten op kosten van Concreeto. We helpen je uiteraard ook bij je sollicitatie en gaan samen met jou in gesprek met mogelijke werkgevers. Klik op onderstaande knop om kennis met ons te maken.

SAMEN JEUGDWERKLOOSHEID VERSLAAN

WORD PARTNER VAN CONCREETO GO!

Wil je met jouw organisatie ook positieve impact maken? Word dan partner van ons initiatief en voorzie in werkplekken voor Rotterdamse jongeren. Goed begeleid en succesvol aan de slag! Met die ambitie bouwen wij met onze partners aan de weg. Kwaliteit boven kwantiteit. We hebben vertrouwen in het talent van de Rotterdamse jeugd en geloven in hun toekomst. Wil je partner worden of meer weten? Neem contact met ons op!

FVH FACILITY

GO! PARTNER

STORM

GO! PARTNER

PARECOM

Werkveiligheid

INVISTRA

WERKVEILIGHEID

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl