Werken in een innovatieve sector: de tuinbouw - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Werken in een innovatieve sector: de tuinbouw

Blog delen
Concreeto tuinbouw sector

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Voor de leukste vacatures in de tuinbouw moet je bij Concreeto zijn! Heb jij groene vingers en ben jij een echte aanpakker? Dan is het werk in de glastuinbouw zeker iets voor jou! Er zijn genoeg redenen om in deze sector aan de slag te gaan. Wist je bijvoorbeeld dat de tuinbouw een van de meest innovatieve sectoren van ons land is?

Wat is tuinbouw?

Maar wat is tuinbouw precies? Bij tuinbouw moet je denken aan het kweken van bijvoorbeeld planten, bloemen, groenten en fruit. In Nederland doen we dit vooral in kassen. Dan praten we over glastuinbouw. Vooral in het Westland vind je veel kassen. Wereldwijd is Nederland zelfs een van de belangrijkste tuinbouwlanden. Het grootste deel van alle producten die we in de kassen kweken, exporteren we naar het buitenland.

Innovaties en duurzaamheid

Werken in de tuinbouw betekent werken in een van de meest innovatieve sectoren die er zijn! Overal om je heen zie je hoe vooruitstrevend deze sector is. Zo maakt het gebruik van moderne machines en automatisering jouw werk minder zwaar. En ook duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Voor het telen van planten, bloemen, groenten en fruit in een kas is flink wat energie nodig, wat minder goed is voor het milieu. Gelukkig hechten de meeste kwekers veel waarde aan duurzaamheid. Daarom werken ze vaak met nieuwe, duurzame technieken om hun uitstoot te verkleinen en een bijdrage te leveren aan een beter klimaat.

Werken in de tuinbouw

In de tuinbouw doe je dus leuk, maar ook waardevol werk! Door jouw bijdrage vinden mensen in de supermarkt en in andere winkels de mooiste bloemen en planten en het lekkerste groente en fruit. Bovendien maak jij alle duurzame ontwikkelingen in de kassen van dichtbij mee. Ben jij al overtuigd om ook in de tuinbouw aan de slag te gaan?

Vacatures in de tuinbouw

Bij Concreeto hebben we altijd veel leuke vacatures in de tuinbouw! Kwekers weten ons te vinden en zijn voortdurend op zoek naar mensen voor verschillende functies. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, een functie waarin je helpt bij het gehele
kweekproces. Zo draag je eraan bij dat de klant uiteindelijk de mooistebloemen of de lekkerste groente in de winkel vindt. Of werk je liever als logistiek medewerker, kantoormedewerker of chauffeur? In de tuinbouw vind je altijd wel een vacature die bij jou past!

Bekijk hier de tuinbouw vacatures van Concreeto!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl