Hi Michael, leuk dat je er bent! - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Hi Michael, leuk dat je er bent!

Nees

Professional

010 720 7200

NEES@CONCREETO.NL

Nees

Professional

010 720 7200

Nees@concreeto.nl

Je hebt de QR-code gebruikt en dat betekent ook dat je het ‘Bedank doossie’, dat we je hebben gestuurd, hebt ontvangen. Je hebt de inhoud van de doos vast al even bekeken, we hopen dat je er blij mee bent! Laat je ons weten hoe je ons eigen Konkreet biertje vind smaken?

Via deze weg willen we onszelf even aan je voorstellen. We zullen onze naam eer aan doen en het dus ook concreeto houden.

Even kennismaken

Het ‘bedank doossie’ zou je ook kunnen zien als een ‘alvast bedank doossie’. We leren je namelijk graag beter kennen en bedanken je alvast voor de fijne relatie die we gaan opbouwen. Misschien denk je nu; ‘dat is wat voorbarig’. En ja, dat is inderdaad wat voorbarig. Maar, Concreeto uitzendbureau is al langer dan 10 jaar een gevestigde naam in de omgeving van Rotterdam. We hebben hard gewerkt om een stabiele en betrouwbare partner te worden en zijn ervan overtuigd dat we onze klanten écht helpen om ambities waar te maken. We krijgen dat ook terug van onze klanten, die vaak meerdere jaren tot onze vaste partners behoren. ‘’Concreet in woorden, betrouwbaar in daden’’… Dat is waar we voor staan. We gaan voor kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid!

Zo, genoeg over ons. We zijn vooral benieuwd naar jouw verhaal en hoe we je kunnen helpen om jouw ambities waar te maken. Het lijkt ons leuk om verder kennis te maken!

Wil je meer over ons weten? Neem dan gerust contact met ons op, check onze bedrijfsvideo hieronder óf kijk rustig rond op onze website.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl