Een nieuwe baan voor een vriend, €100 bonus voor jou! - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Een nieuwe baan voor een vriend, €100 bonus voor jou!

Blog delen
bonus

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

De coronacrisis had en heeft veel impact op ons allemaal. Veel mensen zijn hun baan kwijtgeraakt omdat de locatie waar zij werkten dicht ging, opdrachten uitbleven of doordat hun tijdelijke contract niet werd verlengd door financiële onzekerheden bij de werkgever. Misschien heb jij ook wel zo iemand in je omgeving. En misschien zou je wel heel graag iets voor diegene willen doen. Goed nieuws: bij Concreeto kan dat! En je kunt er, naast natuurlijk een goed gevoel, zelfs geld aan overhouden! Meer weten? Lees dan snel verder!

 

NIEUWE UITZENDKRACHTEN

Bij Concreeto zijn we dagelijks op zoek naar nieuwe, goede medewerkers. Grote kans dat jij één van die nieuwe medewerkers in jouw netwerk hebt zitten. Heb jij een vriend(in) die goed is met zijn handen en een goede timmerman zou zijn, een vriend(in) die onwijs goed is in schoonmaken of ken je iemand die geknipt is voor een baan als lasser? Draag die vriend of vriendin dan voor aan Concreeto en wie weet krijgt hij of zij een nieuwe baan en jij een mooie bonus

 

GEEN OPLEIDING, EN NU?

Als jouw vriend of vriendin niet per se de juiste opleiding heeft om bij één van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan, hoeft dat geen heel groot probleem te zijn. Vaak zijn er genoeg vacatures waarbij de opdrachtgever een mooie opleiding aanbiedt. Houd vooral onze vacaturepagina in de gaten, daar verschijnen namelijk alle nieuwe vacatures waarvoor we leerlingen zoeken! Het enige wat jouw vriend(in) daarvoor nodig heeft is een gezonde dosis ambitie, wij regelen vervolgens de rest! Een baan via Concreeto kan een prachtige nieuwe stap in iemands carrière betekenen.

Uiteraard hebben we ook een hoop andere vacatures open staan. Net als jij kan jouw vriend(in) gaan werken in de bouw, de techniek, de logistiek of de schoonmaak. Een hoop mooie baankansen dus. Bekijk vooral eens (samen) onze vacatures!

 

HAAL DIE €100 BONUS BINNEN!

Als jouw vriend(in) een goede match blijkt voor onze opdrachtgever én hij/zij voor minimaal 6 weken aan de slag gaat via Concreeto, heb jij jouw €100 bonus binnengesleept. Je krijgt deze bonus dan eenmalig bij jouw salaris gestort. En jouw vriend(in)? Die heeft een mooie nieuwe baan binnengesleept! Win-win, toch?!

Meer weten over deze actie of direct iemand aandragen? Neem dan vooral contact met ons op!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl