Werken als grondwerker: met de poten in de klei - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Werken als grondwerker: met de poten in de klei

Blog delen
grondwerker

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Grondwerkers weten van aanpakken. Onder de paraplu GGW (grondwerk, wegen- en waterbouw) ga je aan de slag in de infrasector. Hierdoor kun je rekenen op een afwisselende baan bij allerlei soorten projecten mét deadlines. Daarnaast bestaat een baan als grondwerker vaak uit fysiek (zwaar) werk. Benieuwd naar wat een grondwerker precies doet? Of wil jij werken als grondwerker, maar lukt het niet om aan de bak te komen? Wie weet helpt dit artikel jou een stap verder!

GRONDWERKER GEZOCHT

Stel, jij wilt werken als grondwerker. Waar kom je dan terecht? Natuurlijk is het fijn als je in de buurt aan de slag kunt, voor een mooie opdrachtgever. Laten we bij Concreeto nou precies heel graag de juiste man op de juiste plek brengen! Vaak kom je terecht in de bouw, infrasector of industrie. Wij zoeken met je mee naar de juiste vacature.

WAT DOET EEN GRONDWERKER?

Grondwerkers hebben een stoere baan en genieten van zichtbaar resultaat. Wat je precies doet verschilt per project, maar over het algemeen ga je aan de slag met graaf- en grondwerkzaamheden. Je werkt aan wegen, installaties, funderingen, rioleringen, waterbouwkundige constructies en grondsaneringen. Vaak werk je samen met een kraanmachinist. Graven, installeren, bekabelen, renoveren, vijzelen, bestraten… Jij doet het straks het allemaal! Tot slot werk je ook nog eens heerlijk in de buitenlucht.

HOE KAN IK AAN DE SLAG ALS GRONDWERKER?

Vacatures komen en gaan, maar deze eisen blijven bestaan. Grondwerkers hebben een geldig VCA-certificaat nodig, moeten duidelijk kunnen communiceren met hun team en graag in de buitenlucht werken. Je kunt aan de slag als grondwerker door te solliciteren! Bij Concreeto hebben we op dit moment deze grondwerker vacature openstaan, speciaal voor rauwdouwers die in de industrie aan de slag willen. Je kunt ook bij een bouwproject in Ridderkerk aan de bak.

Wil jij werken als grondwerker, maar heb je geen VCA? Of zie jij door de vacatures het bos niet meer? Geen probleem! We helpen je graag aan een mooie baan die bij jou past. Ook vervoer kan geregeld worden. Neem bij vragen of interesse vooral contact met ons op.

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl