Schoonmaker: werk voor punctuele poetsers - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Schoonmaker: werk voor punctuele poetsers

Blog delen
schoonmaker

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Heb jij oog voor detail? Zie je graag direct resultaat? En ben jij een echte aanpakker? Wordt de persoon achter de schone werkplek! Als schoonmaker speel jij een belangrijke rol bij het handhaven van hygiëne en het creëren van een prettige omgeving. In deze blog zetten we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje!

WAT DOET EEN SCHOONMAKER?

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het opruimen, schoonmaken en onderhouden van verschillende ruimtes. Jij zorgt ervoor dat deze ruimtes er weer spik en span uitzien. Je gaat zelfstandig aan de slag of komt te werken in een enthousiast team. Je voert verschillende taken uit zoals het stofzuigen en dweilen van vloeren, het afstoffen van werkplekken of het schoonmaken van toiletten. Daarnaast hou jij je bezig met het opruimen van zwerfafval en het legen van prullenbakken. 

WAAR WERKT EEN SCHOONMAKER?

Als schoonmaker kun je op verschillende locaties aan het werk. Van kantoorpanden tot trappenhuizen en van toiletruimtes tot winkelcentra. Wordt verantwoordelijk voor je eigen ruimtes of ga voor wat meer afwisseling in plaats van een vaste plek. Wanneer je aan het werk gaat als schoonmaker buitendienst maak je namelijk schoon op verschillende locaties. Zo verveel je je geen moment want afwisseling is er dagelijks. Doordat er veel schoonmakers nodig zijn, hebben we bij Concreeto altijd wel een vacature die goed bij je past!

HOE KAN IK AAN DE SLAG ALS SCHOONMAKER?

Bij Concreeto hebben we vaak verschillende vacatures open staan voor een baan als schoonmaker. Om aan het werk te kunnen als schoonmaker heb je vaak geen opleiding nodig. Wel is het voor ons belangrijk dat je ervaring hebt in de schoonmaak. Daarnaast ben jij punctueel, enthousiast en steek je graag je handen uit de mouwen. Fysiek werk is geen probleem voor jou, je neemt je taken uiterst serieus en je bent servicegericht. 

Lijkt het je wat om aan de slag te gaan als schoonmaker bij Concreeto? Bekijk dan onze vacatures en maak werk van je nieuwe baan! Ziet er niets voor je tussen op dit moment? Neem dan contact met ons op en stel jezelf voor. Bij Concreeto helpen we je graag aan je droombaan!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl