De eerste Concreeto TV-commercial - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

De eerste Concreeto TV-commercial

Blog delen
TV-commercial Tuinbouw

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Zoals de meeste van jullie weten, liggen onze roots in de Rotterdamse haven. Maar na ruim 13 jaar spreiden wij onze vleugels en vliegen we uit naar de glastuinbouw in het Westland. De tuinbouwsector mag weten dat wij onze hulp aanbieden, daarom hebben we een echte Concreeto TV-commercial geproduceerd! 

 

Tuinbouwvacatures 

Ben je zelf op zoek naar een leuke vacature in de tuinbouw? Dan helpen we je bij Concreeto graag verder! Wij werken samen met veel verschillende bedrijven in de tuinbouw. Zo kunnen we jou helpen bij het vinden van een leuke baan in de kassen. Bekijk hier al onze tuinbouwvacatures! Eerst nog wat meer weten over de tuinbouwsector? Bekijk dan deze blog over werken in een innovatieve sector: de tuinbouw. 

 

Bekijk hieronder de Tuinbouw TV-commercial:

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl