Landingspagina Radio - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Geen woorden maar banen

Ga jij aan de slag onder de Concreeto vlag? In de grote regio Rotterdam hebben we veel mooie uitdagingen. Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris, wat elke week wordt uitbetaald. Check hier onze openstaande vacatures en solliciteer!

Wij zijn contreeto

ALLES LATEN KLOPPEN.

We zijn al meer dan 10 jaar een echt Rotterdams uitzendbureau. Wij willen elke dag alles laten kloppen. Elkaar in de ogen kijken. ‘’Eerlijk en oprecht gewoon doen wat je zegt’’, dat vinden we belangrijk. Maar het allerbelangrijkste: Onze kracht is de uitzendkracht. Precies daarom werken wij dienstbaar en trouw in dienst van jou!

Niet gevonden wat je zocht?

Ontvang een melding als jouw droombaan weer beschikbaar is!

CONCREETO KLOPT.

Goed is niet goed genoeg, wij gaan altijd voor het beste van het beste. Onze drive zorgt ervoor dat we de stabiele partner zijn voor uitzendkracht én partner. Eerlijk en oprecht doen wat je zegt, dat is het Concreeto DNA.

Concreeto krachten

ZIJDERHAND TRANSPORT 
BEELEN 
IHC MERWEDE 
SHELL STORM 
FVH FACILITY B.V. 

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl