Logistiek vacatures - Ontdek hier nu al onze vacatures - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Logistiek vacatures.

In de logistiek zijn vaak veel vacatures te vinden. Veel bedrijven in de logistiek zijn op zoek naar nieuwe logistiek medewerker. Sommige van die bedrijven schakelen hierbij een uitzendbureau als Concreeto in. Ben jij op zoek naar een vacature in de logistiek? Dan zit je bij ons uitzendbureau dus goed!

Op de hoogte blijven?
Stel een vacature alert in en
krijg als eerste een melding

Werken in de logistiek

Je kunt in de logistiek veel verschillend werk doen. De logistieke sector is tenslotte erg breed. Het zorgt dat de schappen in de supermarkt goed gevuld zijn en dat jouw pakketje op tijd wordt bezorgd. Logistiek medewerkers zijn dus erg belangrijk! Misschien denk je bij werken in de logistiek direct aan een (vrachtwagen)chauffeur, maar ook andere logistieke functies zijn onmisbaar. Denk maar eens aan een magazijnmedewerker of belader.


Werken als chauffeur

In de logistiek zijn dus verschillende soorten vacatures beschikbaar. Voor veel vacatures is ervaring niet per se nodig, als je maar gemotiveerd bent en bereid bent om hard te werken. Wil je werken als chauffeur? Dan moet je natuurlijk wel een rijbewijs hebben. Als vrachtwagenchauffeur zijn rijbewijs C, code 95 en vaak ook rijbewijs CE vereist. Afhankelijk van het werk dat je gaat doen, zijn er soms nog andere eisen. Voldoe jij niet aan alle eisen in de vacature? Dat hoeft niet altijd een probleem te zijn. Sommige bedrijven in de logistiek bieden zelf interne opleidingen aan.


Logistieke vacatures bij Concreeto

Klinkt werken in de logistiek als iets voor jou? Bekijk dan eens welke logistieke vacatures op dit moment beschikbaar zijn bij Concreeto! Tussen de ruim 50 vacatures van ons uitzendbureau vind je ook altijd wel verschillende functies in de logistiek.
 
Je kunt ons ook bellen op 010-7200720 of langskomen op ons kantoor in Rotterdam. Dan kijken we samen of we een leuke vacature in de logistiek kunnen vinden die bij jouw wensen en vaardigheden
past.
 

In een notendop

concrete matchmakers

OOk Partner worden?
Meld je aan!

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl