Schoonmaak vacatures - Je ontdekt hier nu alle vacatures - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Schoonmaak vacatures.

Voor schoonmaak vacatures kun je bij Concreeto altijd terecht. Ons uitzendbureau heeft namelijk altijd meerdere vacatures in de schoonmaak beschikbaar. Waar je als schoonmaker aan de slag gaat, kan daarbij verschillen. Soms zoeken voor onze opdrachtgever een schoonmaker voor bijvoorbeeld een winkelcentrum, maar andere keren gaat het om een functie als industrieel reiniger in een fabriek of in de haven.

Op de hoogte blijven?
Stel een vacature alert in en
krijg als eerste een melding

Vacatures als schoonmaker


Onze schoonmaak vacatures zijn dus erg divers. Schoonmakers zijn tenslotte op allerlei locaties nodig. Dat betekent dat we voor jou bijna altijd wel geschikt werk als schoonmaker kunnen vinden. Dit kan het meer reguliere schoonmaakwerk zijn, zoals vloeren schoonmaken of ruimtes desinfecteren. Maar veel vacatures vragen ook om mensen die stoer en fysiek zwaarder werk aankunnen. Het gaat dan vaak over vacatures als industrieel
reiniger.

Wat is een industrieel reiniger?

Zoals de naam al aangeeft, is een industrieel reiniger iemand die werkt als schoonmaker in de industrie. Dit kan bij een groot bedrijf of in een fabriek zijn, maar bijvoorbeeld ook in de haven. Hier doe je vaak fysiek zwaar werk. Denk aan het reinigen van pijpleidingen, industrietransportbanden of slachtruimtes. Vaak gebruik je hierbij de hogedrukspuit. Kortom, je moet niet bang zijn om hard te werken en vies te worden.

Veilig werken als industrieel reiniger

Natuurlijk is het als industrieel reiniger belangrijk dat je veilig werkt. Daarom heb je voor deze functie een VCA-certificaat nodig, waarmee je bewijst dat jij veilig kan werken. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Wil je werken als schoonmaker in de industrie, maar heb je nog geen VCA-certificaat? Ook dan kan Concreeto je verder helpen.


Schoonmaak vacatures bij Concreeto

Ben jij geïnteresseerd in een baan als schoonmaker? Dan helpt Concreeto je graag verder. Op de website van ons uitzendbureau vind je altijd verschillende vacatures in de schoonmaak, dus ook een die bij jou past!

Natuurlijk kun je ons ook bellen op 010-7200720 of langskomen op ons kantoor in Rotterdam. Daar helpen we je graag verder!

In een notendop

concrete matchmakers

OOk Partner worden?
Meld je aan!

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl