Uitzendbureau - Concreeto, klopt - Ontdek nu onze openstaande vacatures
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Uitzendbureau.

Een uitzendbureau dat jou helpt om de perfecte baan te vinden. Dát is Concreeto. De oorsprong van ons bedrijf ligt in de Rotterdamse haven, maar inmiddels hebben we een veel breder aanbod aan vacatures. Wil jij aan de slag in de logistiek, reiniging, techniek, bouw of tuinbouw? Dan is Concreeto het uitzendbureau voor jou!

Op de hoogte blijven?
Stel een vacature alert in en
krijg als eerste een melding

Wat doet een uitzendbureau?

Een uitzendbureau werkt eigenlijk voor twee partijen: mensen die werk zoeken en bedrijven die werknemers zoeken. Uitzendbureaus brengen deze partijen bij elkaar. Zo vind je op de website van Concreeto altijd meer dan 50 mooie vacatures. Met de werkzoekende gaan we in gesprek om te bepalen welke vacatures het best bij hem of haar past. En ook nadat we een match hebben gevonden, staat ons uitzendbureau altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Werken bij een uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een baan? Dan heeft ons bureau veel verschillende vacatures voor je beschikbaar. Je kunt ons bellen op 010-7200720 of langskomen op ons kantoor in Rotterdam. We leren je graag beter kennen, om zo de beste match voor jou te kunnen vinden. Ga je vervolgens aan de slag bij een van onze opdrachtgevers? Ook dan zorgen we dat alles goed verloopt. We checken of jij en je nieuwe werkgever tevreden zijn en zorgen dat je iedere week op tijd je salaris ontvangt!

Werken in de Randstad

Werken in Rotterdam, Den Haag of het Westland? Bij Concreeto vind je veel verschillende vacatures in de Randstad. De oorsprong van ons bedrijf ligt in de Rotterdamse haven. En nog steeds is de regio natuurlijk ons thuis. Maar inmiddels heeft Concreeto een veel groter aanbod aan vacatures, ook buiten de regio Rotterdam. Bekijk onze vacaturepagina om te zien waar in de Randstad jij aan de slag kunt!

Personeel inhuren via een uitzendbureau

Als werkgever kan het lonen om personeel in te huren via een uitzendbureau. Je legt de vacature en functie-eisen neer, en Concreeto doet de rest. Concreeto ontzorgt je volledig in het invullen van jouw vacatures. Wij vinden geschikte en gemotiveerde medewerkers die bij jouw bedrijf passen. Daarnaast is ons uitzendbureau ook gespecialiseerd in het oplossen van HR-vraagstukken, personeelsmanagement en werving & selectie.  

In een notendop

concrete matchmakers

OOk Partner worden?
Meld je aan!

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl