6 Concreeto hoogtepunten van 2020 - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

6 Concreeto hoogtepunten van 2020

Blog delen
hoogtepunten

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Wauw, wat een jaar! 2020 was een jaar vol tegenstrijdigheden. We hebben heel wat mooie dingen meegemaakt, maar natuurlijk ook last gehad van corona. Minder tijd op kantoor, minder tijd met elkaar, minder bewegingsvrijheid… Gelukkig is het werk over het algemeen onverminderd doorgegaan en hebben we met zijn allen niet stil hoeven zitten! Reden genoeg dus om eens terug te blikken op het hele jaar en de hoogtepunten die we in 2020 hebben beleefd. Kijk je mee?

 

1. Een stabiele werkgever

De invoering van de Wet WAB had een groot effect op de flexbranche. Voor ons betekent dit dat we veel van onze contracten moesten aanpassen. Na het volgen van flink wat seminars en het aanpassen van onze software is het allemaal gelukt, zonder dat onze uitzendkrachten of opdrachtgevers hier veel last van hebben gehad.

Naast de invoering van de Wet WAB moesten we  dit jaar natuurlijk ook allemaal veel meer thuisblijven en thuiswerken. Je zou zeggen dat dat flink wat effect heeft op het aantal uren dat dat er wordt gedraaid. Toch hebben we dit jaar met zijn allen slechts zo’n 5% minder uren gemaakt dan in 2019! We zijn er heel trots op dat wij, ondanks dit vreemde jaar, zo’n stabiele werkgever zijn gebleven.

 

2. De verbouwing

Na heel wat jaar was het tijd voor een frisse uitstraling op ons kantoor, die goed past bij onze huisstijl en wie we zijn. Daarom gingen wij in samenwerking met Keytoe en Hoogerwerf for Office aan de slag met de inrichting van ons kantoor. Dat leverde een fantastische nieuwe inrichting op, met prachtige afbeeldingen, een mooie, echt Rotterdamse etalage én zelfs een containermuur! We hopen dat we in het nieuwe jaar weer helemaal van ons mooie kantoor mogen gaan genieten – en dat we jullie hier ook weer vaak mogen uitnodigen!

 

3. Concreeto GO!

In 2020 lanceerden we een heel gaaf nieuw concept: Concreeto GO!. Dit is een initiatief waarmee we Rotterdamse jongeren beter begeleiden en meer kans geven op een geschikte plek op de arbeidsmarkt. Toen wij te horen kregen dat Rotterdam vaak tekort schiet bij het aanpakken van jeugdwerkloosheid, dachten wij maar één ding: hand in hand actie ondernemen! Want hoe zonde is het dat slechts 1 op de 10 werkloze jongeren door de gemeente naar werk of scholing wordt begeleid, terwijl er er zoveel kansen liggen in onze mooie havenstad? Heel zonde, dachten wij. Wil je meer weten over Concreeto GO! of weten hoe jij in aanmerking komt voor deelname aan het traject? Hier vind je alle informatie!

 

4. Video, video, video

Misschien heb je hem al voorbij zien komen op onze social mediakanalen, maar we lanceerden in 2020 een heuse bedrijfsfilm! Samen met Schwung, PixelX, Keytoe, jullie én onze opdrachtgevers brachten we alle beroepsgroepen waar wij werkzaam in zijn in beeld. Heb jij onze video nog niet gezien? Hier kun je hem helemaal bekijken! En psst, hij staat ook op onze website. Heb jij hem al gespot in de header op onze homepage?

En heb je onze serie Geen Woorden maar Banen al gezien? Vlogger Emily neemt je in deze serie mee naar verschillende banen die je via Concreeto kunt doen. Benieuwd? Je vindt de serie hier!

 

5. Acties voor uitzendkrachten en opdrachtgevers

In een jaar als 2020 is het belangrijk om af en toe even extra aandacht te besteden aan de mensen waar het om draait: onze uitzendkrachten en onze opdrachtgevers. Daarom organiseerden we dit jaar een hoop mooie acties die alle mensen die betrokken zijn bij Concreeto eens flink in het zonnetje zetten.

We begonnen het jaar met onze Valentijnsactie, waarbij we blauwe rozen uitdeelden en eindigden het jaar met het uitdelen van buffs, die je lekker warm houden tijdens het werken en ook nog dienst doen als mondkapje. En vergeet vooral ook onze cash cards niet! Elke keer dat jij als uitzendkracht een nieuwe uitzendkracht aanbrengt die voor minimaal 6 weken bij een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat, ontvang jij 100 euro groeibonus op je salaris. Hoe lekker is dat?! Ook onze nieuwbrief is het vermelden waard: sinds dit jaar houden we onze uitzendkrachten op de hoogte via een maandelijkse WhatsApp nieuwsbrief. Ontvang jij hem nog niet, maar wil je dat wel? Stuur ons dan een berichtje, met daarbij of je de Nederlandse of Engelse update wil ontvangen!

Voor onze opdrachtgevers lanceerden we speciale boxen die hen overlaadden met leuke én lekkere dingen – uiteraard 100% in Concreeto-stijl. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer uitpakken met nog meer van dit soort mooie acties!

 

6. Maximale score in audits

In 2020 haalden we twee keer een maximale score bij verschillende audits. Eerst haalden we de maximale score bij de NEN 4400-1 & NBBU CAO audit. Dit betekent dat wij alle regels die voor de uitzendbranche gelden, perfect toepassen. Later in 2020 behaalden we ook de maximale score bij de VCU & SNF Audit. De SNF gaat over de huisvesting van arbeidsmigranten en VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendkrachten. Met dit certificaat tonen wij aan dat wij ervoor zorgen dat onze uitzendkrachten veilig en gezond kunnen werken. EN dat bleek ook wel: er zijn dit jaar geen (ernstige) ongevallen voorgekomen onder onze uitzendkrachten.

Al met al genoeg mooie hoogtepunten in een jaar dat al snel kan voelen als een dieptepunt. We zijn onwijs trots op wat we dit jaar hebben kunnen bereiken en hopen dat we deze positieve lijn volgend jaar ook kunnen voortzetten, wat het jaar ons ook zal brengen. We willen jullie onwijs bedanken voor jullie inzet van het afgelopen jaar. Samen hebben we al deze mooie hoogtepunten kunnen bereiken. Dus, namens Concreeto, aan al onze uitzendkrachten, opdrachtgevers en partners: bedankt!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl