Trots: alweer een 10 voor Concreeto! - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Trots: alweer een 10 voor Concreeto!

Blog delen
Afbeelding van de NEN 4400-1 score

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Concreeto is trots, heel trots. En niet zonder reden: wij hebben namelijk weer een 10 gehaald bij de NEN 4400-1 audit! Dit betekent dat wij 100% voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan Nederlandse uitzendbureaus. Een puike prestatie, als je het ons vraagt: jaar na jaar een optimale score komt niet heel veel voor in de markt!

 

WAT IS DE NEN 4400-1 EIGENLIJK?

In de norm NEN 4400-1 staan allerlei eisen waar uitzendbureaus uit Nederland zich aan moeten houden. Dit gaat dan bijvoorbeeld over omzetbelasting, loonheffing, werknemersdossiers en cao voorwaarden. De eisen zijn niet mals, maar dat is natuurlijk best logisch: alles moet voor zowel de werknemer als de opdrachtgever soepel verlopen, zonder eventuele problemen of fraude.

 

WAAROM IS DE NEN 4400-1 CERTIFICERING ZO BELANGRIJK?

Je hoort vaak heel wat vooroordelen over uitzendbureaus of werken via een uitzendbureau. We schreven er eerder zelf ook al een artikel over. Deze vooroordelen zorgen natuurlijk voor een minder goede reputatie voor uitzendbureaus, uitzendkrachten en soms zelfs voor de bedrijven die uitzendkrachten in dienst nemen. De NEN 4400-1 certificering geeft aan dat alles helemaal netjes en eerlijk verloopt. En dat de uitzendkrachten bijvoorbeeld dus een eerlijke beloning krijgen, net als alle andere medewerkers van een bedrijf. Of dat uitzendkrachten, wanneer nodig, een goede huisvesting wordt aangeboden.

 

TROTS MET EEN NATTE T

Je kunt je dus vast en zeker wel voorstellen dat wij onwijs trots zijn op deze prachtige resultaten. Daarom willen wij graag bij deze al onze medewerkers en partners bedanken die zich elke dag inzetten om van Concreeto een top uitzendbureau te maken.

En of we volgend jaar weer een 10 gaan scoren? Daar gaan we ons uiteraard hard voor inzetten! Met ons huidige team en onze ambitie moet het vast en zeker goed komen. We houden in ieder geval alle ontwikkelingen in de regels en wetten nauwlettend in de gaten, zodat we ons bedrijf keer op keer optimaal kunnen laten presteren – wat uiteindelijk natuurlijk vooral ten goede komt aan onze uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Zo zie je maar weer… Concreeto, klopt!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl