Geen woorden, maar banen in Rotterdam - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Geen woorden, maar banen in Rotterdam

Blog delen
banen in rotterdam

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Wist je dat Concreeto een echt Rotterdams bedrijf is? We steken graag de handen uit de mouwen. Zoals we in onze bedrijfsfilm zeggen: Voor de stad, voor mij, voor jou. Vacatures zijn er genoeg in regio Rotterdam. Wij helpen je graag tussen al die banen jouw droombaan te vinden!

BANEN IN ROTTERDAM: VOOR ECHTE AANPAKKERS

Concreeto bevindt zich midden in de prachtige stad Rotterdam, de mooiste Rotstad die er is. Onze slogan (Geen woorden, maar banen) geeft precies aan waar wij voor staan. Niet lullen, maar poetsen. De rasechte Rotterdamse aanpakmentaliteit. Bij Concreeto zoeken we echte aanpakkers en doeners als collega’s. Mensen die niet vies zijn de handen flink uit de mouwen te steken. Wij kennen, zoeken en vinden al 12,5 jaar de juiste mensen voor vacatures in de regio Rotterdam. Dit blijven we met plezier doen.

Kom vooral eens een bakkie doen! Je kunt binnenlopen voor een kennismaking of om openstaande vacatures in Rotterdam te bespreken.

WERKEN IN DE HAVEN VAN ROTTERDAM

Veel banen in Rotterdam zijn in de Rotterdamse haven. Het werk gaat daar dag en nacht door. Wij zoeken bij Concreeto altijd mensen die willen werken in de techniek, industrie of (industriële) reiniging. Met een technische achtergrond kun je kiezen uit een variatie van banen. Zo kun je werken als pompmonteur, field service engineer, onderhoudsmonteur, elektromonteur of in de hydrauliek. Eén van onze opdrachtgevers zoekt technici voor het ontwikkelen en installeren van scheepscommunicatie en navigatiesystemen. Harde werkers die houden van zichtbaar resultaat kunnen met productie, montage en assemblage aan de slag. Je kunt werken in terminals, schepen laden en lossen of direct starten als verpakker.

Daarnaast zijn industrieel reinigers onmisbaar in de haven van Rotterdam. Zoek jij afwisselend werk? Kijk dan eens naar deze openstaande vacatures in de Botlek, Pernis, Moerdijk en IJmuiden. Grondstoffen als staal, cement of olie worden per schip aangevoerd en verwerkt in fabrieken. De gebruikte machines en installaties moeten uiteraard goed schoongemaakt worden. Werken als industrieel reiniger doe je niet met een vaatdoekje, maar met een hogedrukspuit in je handen. Stoer werk in regio Rotterdam dus!

WERKEN IN DE BOUW

Rotterdam barst uit z’n jasje. Nieuwbouwprojecten en renovaties aan huizen of zelfs hele wijken zorgen voor constante vacatures in de bouw. Wil jij werken als grondwerker, dakdekker, kitter, sjouwer, bouwopruimer of sloper in Rotterdam? Bij Concreeto kun je aan de slag. Kijk op onze website eens naar de openstaande vacatures. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen.

AAN DE SLAG IN ROTTERDAM

Heb jij een toffe vacature in regio Rotterdam gezien? Wij helpen je met liefde aan jouw droombaan. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl