Starten als junior monteur - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Starten als junior monteur

Blog delen
junior monteur

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Speciaal voor aanpakkers met passie voor techniek hebben wij de vacature Junior Monteur permanent openstaan. Natuurlijk is het fijn als jij een technische achtergrond, opleiding of werkervaring hebt. Maar, ervaring is als junior niet verplicht. Motivatie en technisch inzicht zijn dat wel! Wil jij graag een vak leren? Of ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan vooral door!

WAT DOET EEN JUNIOR MONTEUR?

Een Junior Monteur monteert, onderhoudt en repareert machines en apparaten. Jij zorgt dat alle techniek werkt zoals het hoort. Wat je precies gaat doen? Dat hangt af van jouw werkgever en specifieke opdracht. Assemblage, service, inspectie, het oplossen van storingen en installeren van systemen behoren allemaal to jouw allemaal taken. Het werk is divers en vaak op diverse locaties. Zo kun je in een werkplaats aan de slag of op locatie bij een klant. Je hebt als Junior Monteur zeker geen saaie baan!

VAN JUNIOR MONTEUR TOT ALLROUND MONTEUR OF SPECIALIST

Bij Concreeto kun je instromen als Junior Monteur en je ontwikkelen tot Allround Monteur of technisch specialist. Wij helpen je graag aan jouw droombaan. Met goede begeleiding groei jij in ervaring en kennis van techniek. Zo wordt jij de man (of vrouw!) die alles kan of juist een zeer gewaardeerde specialist. Binnen de hydrauliek of elektra is het namelijk fijn als iemand zijn vak van binnen en buiten kent.

WAT HEB JE NODIG OM AAN DE SLAG TE GAAN?

Interesse in techniek is onmisbaar in dit vak. Ook moeten Junior Monteurs over een flinke portie doorzettingsvermogen beschikken. Alleen zo breng jij elke reparatie en installatie tot een goed einde. De perfecte monteur denkt in oplossingen, heeft technisch inzicht en is bovenal servicegericht. Jij houdt het doel van de techniek waar jij aan werkt voor ogen.

Ben jij handig en heb je interesse in een baan in de techniek? Of wil je werken als Junior Monteur, maar heb je geen opleiding? Veel van onze opdrachtgevers bieden goede interne opleidingen aan voor mensen met technisch talent. Je kunt aan de slag door te solliciteren! We helpen je graag aan een mooie baan die bij jou past. Neem bij vragen of interesse vooral contact met ons op.

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl