Concreeto viert Valentijn - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Concreeto viert Valentijn

Blog delen
valentijn

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Rozen zijn rood, rozen zijn blauw. Concreeto deelt ze uit met Valentijn, want wij zijn blij met jou! 

Wij vierden de dag van de liefde! Omdat wij trots zijn op onze uitzendkrachten en klanten hebben we er een aantal persoonlijk verrast op 14 februari 2023. Voor Valentijn zijn we langsgegaan bij een aantal van onze klanten. Deze hebben we verblijd met een mooie bos blauwe rozen en chocolade. Ook hebben al onze uitzendkrachten via de post een (h)eerlijke reep Tony’s Chocolonely ontvangen. 

Onze cupido’s Lennert en Bert gingen samen de hele dag op stap om de rozen en repen uit te delen.  Benieuwd hoe dat eraan toe ging? Dat kun je zien in deze video:

https://www.youtube.com/watch?v=fItP1wv7UFU&ab_channel=Concreeto
 
Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Bekijk dan al onze vacatures op de vacaturepagina. Bij Concreeto middelen we in talent in techniek, scheepsbouw, reiniging en logistiek. Staat er niets voor je tussen of kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op en stel je zelf voor. Bij Concreeto doen we elke dag opnieuw ons best om op zoek te gaan naar de beste match. Wie weet kan jij via deze weg ook aan de slag bij jouw droombaan!
 
 

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl