Kansrijke beroepen bij Concreeto - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Kansrijke beroepen bij Concreeto

Blog delen
kansrijke beroepen

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Deze blog is voor aanpakkers met ambitie! Spring jij in het gat in de arbeidsmarkt? Of sta je te springen om een baan waarbij je kunt doorgroeien? Wij helpen je graag aan werk dat bij jou past. Daarnaast bieden onze opdrachtgevers hun uitzendkrachten na een periode goed samenwerken vaak een contract aan. Kansen genoeg dus! In deze blog ontdek je de kansrijke beroepen van dit moment. 

Wat is een kansrijk beroep?

Een kansrijk beroep is een baan waar op dit moment veel vraag naar is in de arbeidsmarkt. Je hebt bij het solliciteren hierop dus grote kans om aangenomen te worden. Het UWV maakt elk jaar een lijst met kansrijke beroepen op verschillende niveaus. Deze lijst hangt vaak samen met veranderingen en gebeurtenissen in de samenleving. Zo was er in coronatijd veel personeel nodig bij testcentra en natuurlijk in de zorg. Door digitalisering worden administratieve banen schaarser, maar er zijn heel veel banen in de bouw, techniek, reiniging en industrie die mensenwerk zijn en blijven! Verder noemen we binnen Concreeto banen met doorgroeimogelijkheden ook kansrijk. In deze beroepen kun jij je blijven ontwikkelen.  

Direct aan het werk

Kansrijke beroepen zijn er op alle niveau’s. Zelfs als je geen diploma hebt zijn er banen waar je direct mee kunt starten. Vaak hebben deze beroepen minimale eisen. Denk aan een rijbewijs, om chauffeur te worden. Of een VCA-certificaat, om in de bouw te werken. Als sjouwer of steigerbouwer heb je naast je spierballen dus alleen kennis van veilig werken nodig. En een kans natuurlijk!

In de banen met doorgroeimogelijkheden leer je razendsnel de kneepjes van het vak. Je kunt dus meteen starten, maar loopt de eerste tijd met een ervaren collega mee. Denk hierbij aan werk als assemblagemonteur, hovenier of industrieel reiniger. Binnen deze beroepen kun je vaak doorgroeien tot meewerkend voorman of leidinggevende. Tegen die tijd helpen wij je graag met de extra certificaten of andere papieren die je hiervoor op zak moet hebben.

Tips van Concreeto

Binnen Concreeto hebben we een aantal beroepen, waar jij op elk niveau kunt starten. Bijvoorbeeld als junior, gekoppeld aan een ervaren collega. Bekijk hier alle vacatures die we op dit moment hebben openstaan. 

Zie jij een van deze kansrijke beroepen wel zitten? Neem dan contact met ons op en stel jezelf voor. Concreeto helpt jou graag aan jouw droombaan.

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl