Schoonmaken in de buitendienst - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Schoonmaken in de buitendienst

Blog delen
buitendienst

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

De term ‘buitendienst’ komt regelmatig terug in de Concreeto vacatures. Vaak denken mensen bij buitendienst automatisch aan buiten, maar je kunt in de buitendienst ook ergens binnen werken! Hoe dat zit? Dat leggen we uit in deze blog.

WAT BETEKENT BUITENDIENST?

Buitendienst betekent: buiten het bedrijf. Medewerkers in de buitendienst zijn vaak op pad. Dit betekent niet dat je constant door weer en wind moet, maar vooral dat je niet op een kantoor zit. Je hebt geen vaste werkplek binnen een bedrijf, maar gaat naar klanten toe. Je klaart een klus buiten de muren van jouw werkgever. Als je bij Concreeto werkt is het mogelijk dat je verschillende opdrachtgevers krijgt. 

WAT DOET EEN SCHOONMAKER IN DE BUITENDIENST?

Schoonmakers in de buitendienst maken kantoorpanden, trappenhuizen, winkelcentra of bijvoorbeeld appartementsgebouwen schoon. Deze ruimtes hebben aan afstoffen niet genoeg. Er moet grondig en goed gereinigd worden! Daarom is het belangrijk dat je als medewerker fysiek fit bent en van aanpakken weet. Mogelijk werk je met met een dweilmachine of andere apparatuur. Daarnaast zorg je niet alleen voor een schone ruimte, maar zeker ook voor een nette! Je ruimt op en zorgt voor een fantastische uitstraling en een goede sfeer. Dit alles doe je vaak samen met een stel gezellige collega’s.

NOOIT EEN SAAIE DAG

Werken in de buitendienst kent genoeg afwisseling! Je gaat langs meerdere locaties op een dag en verveelt je daardoor geen moment. Zo leer je de regio waar je werkt binnen no-time goed kennen. Naast de vaste gebouwen en plekken waar je schoonmaakt, zul je regelmatig een spoedgeval hebben. Dit zijn korte klussen, die geen hele werkdag duren en veel variatie toevoegen in je werk. Bovendien ben jij het visitekaartje van winkelcentra of kantoorpanden waar je schoonmaakt. Je werkt samen met collega’s en komt op alle plaatsen waar je werkt mensen tegen! Ze leren jou kennen als betrouwbare en enthousiaste medewerker van de voor hen bekende plek. Dit geeft het werk als schoonmaker een leuke, sociale kant. 

WAT VERDIENT EEN SCHOONMAKER IN DE BUITENDIENST?

Harde werkers verdienen een goed salaris. Dat vinden wij bij Concreeto vanzelfsprekend. Benieuwd wat jij verdient als schoonmaker? Neem dan contact met ons op en stel jezelf voor. Bij Concreeto helpen we jou graag aan een nieuwe baan!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl