5 tips voor het vinden van je droombaan - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

5 tips voor het vinden van je droombaan

Blog delen
tips droombaan

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Het vinden van de perfecte baan kan een uitdaging zijn. Bij Concreeto bemiddelen we talent in techniek, scheepsbouw, reiniging en logistiek. Als uitzendbureau doen we ons best om alles te laten kloppen en zorgen we voor de juiste match. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? Wij hebben onze 5 beste tips voor je verzameld!

 

1. Bepaal jouw doelen en wensen

Voordat je jouw droombaan kunt vinden, moet je weten waar je naar op zoek bent. Begin met het bepalen van jouw doelen en wensen. Maak een lijst van specifieke functies, sectoren en regio’s waar je geïnteresseerd in bent. Denk ook na over de gewenste arbeidsvoorwaarden zoals je salaris, vakantiedagen en doorgroeimogelijkheden. Door duidelijkheid te creëren over wat je zoekt, kunnen wij als uitzendbureau beter op zoek naar de perfecte match.

2. Zorg voor een strak CV

Met een strak cv belandt jouw sollicitatie sneller bovenop de stapel. Jouw toekomstige werkgever kan meteen zien welke ervaring en diploma’s jij in huis hebt. Je cv is namelijk een samenvatting van je professionele loopbaan, aangevuld met handige en interessante persoonlijke info. Met de Concreeto cv-tool maak je eenvoudig je eigen cv. Vul alle velden in met jouw gegevens, voeg een foto toe en klik vervolgens op ‘download cv’. Zo heb je in no-time een compleet en strak vormgegeven cv en ben je klaar om te gaan solliciteren.

3. Bekijk de verschillende vacatures

Op onze website hebben we altijd meer dan genoeg mooie vacatures staan. Van vast tot tijdelijk en van parttime tot fulltime. De kans is dus heel groot dat jij op onze vacaturepagina een vacature vindt die past bij jouw doelen en wensen. Bij Concreeto vind je banen in de logistiek, techniek, bouw en reiniging. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op en stel jezelf voor, wij helpen je graag!

4. Blijf proactief

Het kan natuurlijk zo zijn dat we op dit moment geen vacature hebben openstaan die perfect bij je past. Gelukkig komen er bij Concreeto elke week nieuwe banen beschikbaar. Laat ons daarom weten dat je serieus op zoek bent naar een nieuwe baan. Wees proactief en laat zien dat je enthousiast bent. Zo vergroot je de kans dat je als eerste in aanmerking komt voor een nieuwe passende vacature.

5. Wees flexibel en open-minded

Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap bij het zoeken naar een baan via een uitzendbureau. Soms zijn er vacatures beschikbaar die toch niet helemaal aansluiten bij je wensen en doelen. Wees open-minded en overweeg ook andere functies of sectoren waarin je interesse zou kunnen hebben. Door flexibel te zijn vergroot je jouw mogelijkheden en kan je zo onverwachts toch een baan ontdekken die goed bij je past. 

 

Met behulp van deze tips vergroot je jouw kansen op succes bij het vinden van je droombaan. Kan je hier nog wat extra hulp bij gebruiken? Neem dan contact met ons op en stel jezelf voor. Concreeto helpt jou graag aan jouw droombaan!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl