Florin en zijn baan als scheepsbouwer - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Florin en zijn baan als scheepsbouwer

Blog delen
scheepsbouwer

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Bij Concreeto zijn we trots op onze uitzendkrachten. Daarom delen we graag wie ze zijn en wat ze doen. In deze blog vertelt Florin Gneonea over zijn baan als scheepsbouwer. Wil je graag weten wat zijn baan precies inhoudt? Je leest het in deze blog!

EVEN VOORSTELLEN

“Hi, mijn naam is Florin en ik ben 35 jaar oud. Ik ben ambassadeur van Uitzendbureau Concreeto en ik werk als voorman scheepsbouw voor Zwijnenburg. Inmiddels werk ik al drie en een half jaar voor Concreeto.

In 2020 ben ik bij Concreeto terechtgekomen toen ik op zoek was naar een nieuwe baan. Een vriend belde mij op en zei dat ik contact moest opnemen met Concreeto. Toen heb ik naar hun kantoor gebeld en ik kreeg direct een baan aangeboden! Net als iedereen ben ik helemaal onderaan begonnen. Langzaam maar zeker ben ik opgeklommen tot de positie die ik nu heb als voorman.

Het leukste aan mijn baan als scheepsbouwer vind ik het feit dat elke dag een nieuwe uitdaging is. Niet elke dag is even makkelijk, maar we krijgen het altijd voor elkaar. Elk project waarbij ik betrokken ben geweest gaf voldoening en heeft gezorgd voor mooie herinneringen.”

WERKEN ALS SCHEEPSBOUWER

Florin werkt via Concreeto als scheepsbouwer en is gepassioneerd over zijn vak. Maar wat houdt het werken als scheepsbouwer precies in? Wij leggen het je uit. Als scheepsbouwer speel je een belangrijke rol in de maritieme industrie. Je werkt samen met een team van professionals om diverse schepen te bouwen. Hiervoor hou jij je bezig met het construeren, monteren en afwerken van de verschillende onderdelen van een schip.

Werken als scheepsbouwer is vaak fysiek veeleisend, maar tegelijkertijd ook zeer bevredigend. Na een dag werken heb je zeker het gevoel dat je al een flinke workout hebt gehad. Daarnaast is elk project waaraan je werkt uniek, met elke keer weer nieuwe uitdagingen. Zo is een baan als scheepsbouwer heel afwisselend. Van luxe jachten tot grote vrachtschepen, jij werkt er allemaal aan mee.

AAN DE SLAG ALS SCHEEPSBOUWER

Lijkt het je leuk om via Concreeto als scheepsbouwer aan de slag te gaan? Als scheepsbouwer moet je nauwkeurig kunnen werken, technische tekeningen kunnen lezen en zorgvuldig omgaan met materialen en gereedschappen. Een baan als scheepsbouwer biedt veel mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen en om door te groeien zoals Florin dat heeft gedaan. Heb je een avontuurlijke geest, houd je van werken met je handen en ben je gefascineerd door de maritieme wereld, dan is een baan als scheepsbouwer perfect voor jou!

Bekijk hier alle vacatures die op dit moment open staan. Zit er op dit moment geen baan voor je tussen? Neem dan contact met ons op en stel jezelf voor. Concreeto helpt jou graag aan jouw droombaan!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl