Sherrel en zijn baan als schoonmaker - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Sherrel en zijn baan als schoonmaker

Blog delen
Schoonmaker Sherrel

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Benieuwd hoe het is om via Concreeto als schoonmaker aan de slag te gaan? Sherrel vertelt je er graag meer over. Hij maakt op dit moment schoon in winkelcentrum Ridderhof en wordt heel gelukkig van zijn werk. Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Hij deelt zijn ervaringen in deze blog!

Even voorstellen

“Hi, mijn naam is Sherrel Martina en ik ben op 5 december 1967 geboren op het prachtige eiland Curaçao. Ik ben schoonmaker en werk al jaren voor verschillende bedrijven. Op dit moment maak ik schoon in winkelcentrum Ridderhof in Ridderkerk. 

Ik word heel gelukkig en blij van mijn werk. Dagelijks hou ik me bezig met het poetsen van de toiletten, het schoonmaken van de vloeren en het glanzend houden van de liften. Eigenlijk zorg ik ervoor dat het gehele winkelcentrum schoon is. Zo maak ik zowel de winkelcentrum bezoekers als de winkeliers super blij. 

Voordat ik aan de slag ging als schoonmaker ben ik samen met mijn vrouw op zoek gegaan naar een baan. Ik wilde graag een baan die echt bij mij past. Een baan met veel verantwoordelijkheid, uitdaging en waar ik echt gelukkig van zou worden. Ik hou ervan om anderen blij te maken en te zorgen voor een schone omgeving. Mijn vrouw Moraima wees me op deze baan. Ze zei:”Kijk Sherrel, deze baan is echt iets voor jou, jij bent deze baan! Als je hierop solliciteert gaan we er deze week in de kerk voor bidden.”

Het leukste aan mijn baan vind ik dat iedereen ziet hoe ik aan het werk ben. Ik krijg ook vaak complimenten van bezoekers en winkeliers. Soms krijg ik zelfs een cadeautje omdat ze dankbaar zijn dat het winkelcentrum altijd schoon en netjes is. 

Ik ben dan ook echt ontzettend blij met Concreeto. Dankzij hun vertrouwen en deze kans heb ik nu een prachtige baan. Ik raad anderen ook zeker aan om via Concreeto aan het werk te gaan. Alles wordt goed geregeld en je salaris wordt elke woensdag uitbetaald. “

Schoonmaker Sherrel

 

AAN DE SLAG ALS SCHOONMAKER

Lijkt het je leuk om via Concreeto als schoonmaker aan de slag te gaan?  Bij Concreeto hebben we altijd verschillende vacatures open staan. Ga bijvoorbeeld net als Sherrel aan de slag in een winkelcentrum. Of wordt verantwoordelijk voor kantoorpanden, trappenhuizen of fabrieksinstallaties. Bij Concreeto doen we altijd ons best om een baan te vinden die bij je past. Maak meteen werk van je nieuwe baan en solliciteer op een van onze vacatures!


Liever aan het werk in een andere sector? Geen probleem! Bij Concreeto vind je banen in de techniek, (scheeps)bouw, logistiek en tuinbouw. Neem contact met ons op en stel jezelf voor. Concreeto helpt jou graag aan je droombaan.

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl