Concreeto verwelkomt nieuwe marketingpartner The MindOffice - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Concreeto verwelkomt nieuwe marketingpartner The MindOffice

Blog delen
Concreeto nieuwe marketingpartner The MindOffice

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Bij Concreeto doen we er alles aan om onze uitzendkrachten en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar het is voor ons ook belangrijk dat onze dienstverlening via onze marketing goed zichtbaar is. Zo weten nieuwe uitzendcollega’s ons te vinden en laten we mensen zien waarom Concreeto voor hen de juiste partner is. We zijn daarom erg blij dat onze nieuwe marketingpartner The MindOffice deze activiteiten gaat uitvoeren.

Afscheid van Schwung

Allereerst willen we onze vorige marketingpartners graag bedanken. Met Keytoe, en later dochterbedrijf Schwung, werkten we tussen 2018 en 2023 erg prettig samen. Toch kwam deze samenwerking dit jaar ten einde. De ondernemers achter Schwung besloten al hun aandacht te richten op hun andere bedrijf: kookwinkel en -webshop Braadbaas. Voor ons was dat jammer, maar natuurlijk wensen wij ze veel succes met dit mooie project!

The MindOffice

Het betekent meteen dat we een nieuwe en enthousiaste partner mogen verwelkomen: het Vlaardingse marketing- en communicatiebureau The MindOffice. In onze zoektocht hielp Schwung ons meerdere goede kandidaten te selecteren, maar bij dit bureau was het gevoel direct goed. The MindOffice deelt dezelfde kernwaarden als wij bij Concreeto: duidelijkheid, transparantie, klantgerichtheid en de Rotterdamse ‘geen woorden maar daden’-mentaliteit.

Wat gaat er gebeuren?

De experts van The MindOffice nemen alle marketingactiviteiten van Concreeto over. Het bedenken en uitwerken van verschillende campagnes, het beheren van onze social media-kanalen en website, het vormgeven van allerlei communicatie-uitingen, en nog veel meer. Zo kunnen wij ons volledig bezig houden met waar wij goed in zijn: onze uitzendkrachten aan de juiste bedrijven koppelen.

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl