Werkzoekende: Vijf voordelen van samenwerken met Concreeto - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Werkzoekende: Vijf voordelen van samenwerken met Concreeto

Blog delen

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Ben jij op zoek naar een baan die écht bij jou past? Wil je snel aan de slag bij een werkgever in de buurt? Solliciteren bij Concreeto betekent morgen al aan de bak kunnen. En dat is niet het enige. Hier zijn vijf redenen waarom samenwerken met Concreeto een slimme zet is.

Een baan die aansluit bij jouw carrière

Bij Concreeto begrijpen we dat iedereen unieke behoeften heeft als het gaat om werken. Denk bijvoorbeeld aan werkomgeving, arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Tijdelijk project of permanente positie, wij vinden de beste match die perfect aansluit bij jouw wensen en doelen.

Groot netwerk in verschillende sectoren

Samenwerken met Concreeto betekent profiteren van een uitgebreid netwerk werkgevers in verschillende sectoren. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke invulling of een volgende carrièrestap wilt zetten, wij hebben de connecties om jouw droombaan te vinden. Laat je CV achter bij ons, dan doen wij de rest. Scheelt jou weer een hoop tijd.

Persoonlijke begeleiding en advies

Bij Concreeto geloven we in persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze ervaren collega’s staan ​​klaar om jou te ondersteunen tijdens elke stap van het sollicitatieproces; van CV-advies tot voorbereiding op sollicitatiegesprekken. Ook daarna blijven we met je in contact. We zijn natuurlijk heel benieuwd hoe het met je gaat en praten graag verder over loopbaanontwikkeling.

Brede mogelijkheden

Wij bieden flexibele werkoplossingen die passen bij jouw behoeften. Full- of parttime, korte of lange termijn, op projectbasis of vast, wij gaan voor jou op zoek naar de juiste match. Daarnaast kun je als kandidaat bij goed functioneren – of in sommige gevallen zelfs direct – in dienst bij de opdrachtgever. Win win!

Transparante communicatie

Bij Concreeto weet je wat je aan ons hebt. We communiceren duidelijk en transparant. We zijn concreet over beschikbare functies, vereisten, salaris en andere relevante details. Bovendien bieden we eerlijke feedback gedurende het hele wervingsproces en helpen bij het verbeteren van je sollicitatieskills.

Kortom, samenwerken met Concreeto biedt jou als kandidaten de garantie van kwaliteit, betrouwbaarheid en succes in de zoektocht naar jouw ideale baan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl