Werkgever: Vijf voordelen van samenwerken met Concreeto - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Werkgever: Vijf voordelen van samenwerken met Concreeto

Blog delen

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Als werkgever is het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature van cruciaal belang voor het succes van je bedrijf. Bij Concreeto begrijpen we dit als geen ander en streven we ernaar om jou te ondersteunen bij elke stap van het wervingsproces. Hier zijn vijf voordelen van samenwerken met Concreeto als werkgever.

Ontzorgen tijdens wervingsproces

We weten maar al te goed dat het werven van personeel in de huidige arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. Daarom gaan we graag voor je aan de slag, zodat jij je kunt focussen op het runnen van je bedrijf. Wij gaan op zoek en selecteren de juiste kandidaten voor jouw vacature binnen een kort tijdsbestek. Zo kun jij snel schakelen en hoef je niet (veel) om te kijken naar het wervingsproces.

Een breed netwerk aan talent

Samenwerken met Concreeto betekent profiteren van een uitgebreid netwerk talentvolle kandidaten die voldoen aan jouw vacaturevereisten. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke invulling of vaste uitbreiding van het team, wij hebben de connecties om jouw droomcollega te vinden.

Persoonlijk advies

Bij Concreeto geloven we in persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarom staan onze collega’s klaar om te ondersteunen bij elke stap van het wervingsproces. We zijn objectief en adviseren jou op het gebied van kandidaten en vacatures. Daarin zijn we proactief en nemen het voortouw, zodat jij gemakkelijk en snel een keuze kunt maken.

Geen langdurige verplichtingen

Of je nu behoefte hebt aan flexibel personeel voor variabele opdrachten of op zoek bent naar een nieuwe medewerker voor de lange termijn, Concreeto biedt flexibele oplossingen die aansluiten bij de wensen van jouw vacature. Zo zit jij niet vast aan langdurige verplichtingen en helpen we je gewoon goed op weg met de juiste collega.

Korte lijntjes

Bij Concreeto hechten we veel waarde aan korte lijntjes en directe communicatie. We zijn transparant over kandidaten, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast bieden we een eerlijke terugkoppeling gedurende het hele wervingsproces zodat we blijven werken aan het verfijnen van vacatures en de vereisten.

Kortom, samenwerken met Concreeto biedt jou als werkgever de garantie van kwaliteit, betrouwbaarheid en succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen in de zoektocht naar de ideale kandidaat voor jouw organisatie!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl