Vacatures bouw - Ontdek hier alle onze vacatures - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Vacatures bouw.

Wil jij werken in de bouw? Dan zit je bij Concreeto goed! Bij ons uitzendbureau vind je altijd meerdere leuke vacatures in de bouw. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en bijzonderheden bij het zoeken van een baan in de bouwsector!

Op de hoogte blijven?
Stel een vacature alert in en
krijg als eerste een melding

Werken in de bouw

In de bouw zijn vaak veel verschillende vacatures beschikbaar. Wel hebben deze banen een ding gemeen: het is behoorlijk intensief. Werk in de bouw is bijna altijd fysiek. Je moet vroeg opstaan, hard werken en tegen een stootje kunnen. Maar natuurlijk is het ook vooral erg mooi werk. Je draagt bij aan mooie projecten en ziet plannen mede door jouw werk uitgroeien tot een geslaagd eindresultaat. Wat je precies gaat doen, verschilt per vacature. Zo is er altijd wel een vacature in de bouw die bij jou past!
 

Veilig werken in de bouw

Op de bouwplaats is veiligheid altijd het allerbelangrijkst. Voordat je gaat werken in de bouw, moet je dus wel voldoen aan de veiligheidseisen. Je moet de veiligheidsvoorschriften kennen, en dus heb je een veiligheidscertificaat nodig. Dit certificaat noemen we een VCA. Daarnaast hebben bedrijven in de bouw vaak ook eigen veiligheidsvoorschriften en instructiefilms. Ook deze moet je dan kennen voor je aan de slag gaat. Dat klinkt als veel werk, maar het zorgt wel dat jij en je collega’s in de bouw veilig kunnen werken.
 

Vacatures in de bouw

Wil jij graag in de bouw aan de slag? Met verschillende partners in de bouw, is Concreeto het juiste uitzendbureau voor jou! Neem eens een kijkje op onze pagina met vacatures, of neem contact met ons op. Wij helpen je aan een vacature in de bouw die bij jouw wensen en vaardigheden past. Ook als je nog geen VCA hebt, helpen wij je verder. Bel ons op 010-7200720 of bezoek ons kantoor in het centrum van Rotterdam!

In een notendop

concrete matchmakers

Werken in de tuinbouw

De tuinbouwsector biedt een breed scala aan boeiende carrièremogelijkheden voor mensen die van planten en natuur houden. Werken in de tuinbouw kan een lonende keuze zijn, of je nu een ervaren professional bent of net begint aan je loopbaan. In deze tekst zullen we de wereld van de tuinbouw verkennen, de voordelen van werken in deze sector bespreken en praktische tips geven voor het solliciteren op tuinbouwvacatures.

Wat is de tuinbouw?
De tuinbouw omvat de teelt en het beheer van planten, bloemen, bomen en groenten. Het is een vitale sector die niet alleen bijdraagt aan de voedselproductie, maar ook esthetische waarde biedt in de vorm van prachtige tuinen, parken en landschappen. De tuinbouwsector is constant in ontwikkeling en biedt verschillende specialisaties, zoals sierteelt, tuinbouwtechniek, boomkwekerij, en meer.

OOk Partner worden?
Meld je aan!

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl