Vacatures techniek - Ontdek hier al onze vacatures - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Vacatures techniek.

In de techniek zijn veel verschillende vacatures beschikbaar. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek? Dan kan een uitzendbureau je verder helpen! Bij Concreeto hebben we altijd meerdere, uiteenlopende technische vacatures te vervullen. Misschien ben jij wel de technische topper die we zoeken!

Op de hoogte blijven?
Stel een vacature alert in en
krijg als eerste een melding

Werken in de techniek

Werken in de techniek kan in veel verschillende functies en op veel verschillende plekken. De sector is enorm breed. Je kunt aan de slag als monteur, loodgieter of lasser, maar er zijn nog talloze andere mogelijkheden. Ook de locatie waar je werkt, is voor elke vacature weer verschillend. Soms kom je terecht op een bouwplaats; andere keren bijvoorbeeld in de industrie of de scheepsbouw. Iedere vacature in de techniek is dus anders. Samen met Concreeto vind je de vacature die het best bij jou past!

Waarom een baan in de techniek?

Twijfel je nog of werken in de techniek iets voor jou is? Lees dan verder! Er zijn namelijk genoeg redenen om voor een baan in de techniek te kiezen. Ten eerste is er veel vraag naar nieuw personeel. Zoals gezegd is de technische sector erg breed, en dus zijn er ook veel verschillende vacatures te vinden. De vraag naar technisch personeel is bovendien zo groot, dat ook het salaris vaak hoger ligt dan bij vergelijkbare functies in andere sectoren. En natuurlijk doe je in de techniek ook belangrijk werk. Zonder technisch personeel geen schepen die producten over de hele wereld verschepen, geen werkende koelingen in de supermarkten en geen zonnepanelen of windmolens die helpen bij het verduurzamen van het land.

Technische vacatures bij Concreeto

De techniek is een van de sectoren waarin Concreeto je verder kan helpen. Wij werken samen met verschillende technische bedrijven en hebben dus altijd veel vacatures in de techniek beschikbaar. De vacatures zijn behoorlijk afwisselend, dus de kans is groot dat er ook voor jou een leuke baan tussen zit! Heb je interesse? Bel ons op 010-7200720 of kom langs op ons kantoor in Rotterdam!

In een notendop

concrete matchmakers

OOk Partner worden?
Meld je aan!

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl