Westland vacatures - Ontdek hier al onze openstaande vacatures - Concreeto, klopt -
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Westland vacatures.

Het Westland is een regio die bekendstaat om de glastuinbouw. In de Westlandse kassen houden tuinders zich bezig met het verbouwen van (sier)planten, bloemen, groenten en fruit. Dat betekent natuurlijk ook dat er veel personeel in de kassen nodig is. Concreeto heeft altijd meerdere tuinbouwvacatures in het Westland beschikbaar.

Op de hoogte blijven?
Stel een vacature alert in en
krijg als eerste een melding

Het Westland

Het Westland ligt in de Randstad, in de buurt van Rotterdam en Den Haag. De regio bestaat uit elf verschillende dorpen: Naaldwijk, ’s-Gravenzande, De Lier, Maasdijk, Honselersdijk, Poeldijk, Kwintsheul, Wateringen, Monster, Ter Heijde en Heenweg. Het Westland staat vooral bekend om zijn kassen en wordt daarom ook wel ‘de Glazen Stad’ genoemd. Heb je via Concreeto een leuke vacature in de tuinbouw gevonden? Dan is de kans groot dat je in het Westland komt te werken!

Werken in de kassen

Wat houdt het werk in de kassen precies in? Dat verschilt per vacature. De tuinbouwbedrijven in het Westland houden zich bezig met het kweken van (sier)planten, bloemen, groenten en fruit. Heb jij ook groene vingers? Dan kun je in de kas meewerken aan het kweken en oogsten van deze producten. Maar er zijn ook andere vacatures beschikbaar. Zo zijn tuinders in het Westland geregeld op zoek naar bijvoorbeeld monteurs of chauffeurs. Ben jij op zoek naar een leuke vacature in de tuinbouw? Dan kijken we samen wat het best bij jou past!

Vacatures in het Westland

Van oorsprong is Concreeto een Rotterdams uitzendbureau. Maar ook voor leuke tuinbouwvacatures in het Westland zit je bij ons goed! Wij hebben verschillende partners in het Westland, die vaak op zoek zijn naar gemotiveerde nieuwe medewerkers. Zo kom je op onze vacaturepagina altijd meerdere vacatures in het Westland tegen.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kassen? Bel ons op 010-7200720 of kom gezellig langs op ons kantoor in Rotterdam!

In een notendop

concrete matchmakers

OOk Partner worden?
Meld je aan!

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl