Een concreeto succesverhaal door Jessiegen Reddy - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Een concreeto succesverhaal door Jessiegen Reddy

Blog delen
succesverhaal Jessiegen

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

We zijn blij en trots om een echt Concreeto succesverhaal met jullie te delen! Jessiegen Reddy is met zijn gezin naar Nederland verhuisd omdat Jessiegen’s vrouw hier een baan kreeg. Met veel ervaring op het gebied van mechanical engineering hebben wij ook Jessiegen aan een baan geholpen. Hieronder lees je Jessiegen’s verhaal (in het Engels), geschreven door hemzelf.

“My name is Jessiegen Reddy. I moved to The Netherlands with my wife and two kids in November 2021. My wife already got a job in the Netherlands. We arrived from South Africa and were greeted by the beautiful Autumn weather.

After a short settling in period, I started looking for work. I have 21 years of experience in the mechanical engineering field across many different industries, ranging from paper, cement to refinery experience. After I captured my CV on Werk.nl I was pleasantly surprised to receive a call within 3 days from Ina at Concreeto Uitzendbureau. I am English speaking but this was no problem at Concreeto. I was very fortunate to receive such good feedback, expertise and professionalism from Bert and Ina. The process thereafter was very systematic and successful from the interview with Concreeto to the opportunity and interview at the company.

Even after getting the position Bert and Ina have been very supportive even helping with the required training for the job. The staff at Concreeto are very knowledgeable and have been excellent throughout the whole process even assisting with general queries with regards to settling in. It looks like a great fit and I am looking forward to the next steps of this journey.”

 

Lijkt het je na het lezen van het succesverhaal van Jessiegen ook leuk om ook via Concreeto aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op en stel jezelf voor. Concreeto helpt jou graag aan jouw droombaan!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl