Van A naar B: van afweging naar baan bij Concreeto - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Van A naar B: van afweging naar baan bij Concreeto

Blog delen
baan bij concreeto

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

 

Stel, je hebt een toffe vacature gezien en wil graag aan de slag. Hoe kom je dan aan die baan? En wat is de rol van Concreeto in dit verhaal? In deze blog leggen we uit hoe je van A naar B komt. Van afweging naar baan! 

IK ZOEK EEN BAAN. WAAR KAN IK VACATURES VINDEN?

Op onze website hebben we altijd meer dan 45 mooie vacatures staan. Van vast tot tijdelijk en van parttime tot fulltime. Op onze vacaturepagina staan vacatures die passen bij jouw ambities en wensen! Zoek jij bijvoorbeeld specifiek een baan in regio Rotterdam? Of wil jij aan de slag in een specifieke sector, bijvoorbeeld als chauffeur in de logistiek? Gebruik dan het filter op de vacaturepagina

HOE KAN IK SOLLICITEREN BIJ CONCREETO?

Op iedere vacaturepagina vind je een groene knop. Vul daarin jouw gegevens in, upload je CV en klik op versturen! Heb je nog geen CV? Dan kun je die gemakkelijk maken met de Concreeto CV tool. Je kunt ook direct contact met ons opnemen door te bellen (010-7200720) of mailen (info@concreeto.nl). 

Nadat je ons jouw sollicitatie hebt gestuurd, nemen wij contact met je op en nodigen we je uit voor een gesprek. Hebben we een klik? Dan pakt Concreeto de telefoon en plant een kennismakingsgesprek tussen jou en je toekomstige opdrachtgever. Zien jullie een samenwerking wel zitten? Top! Zo niet, dan zoeken wij verder in ons netwerk naar een goede match. 

Natuurlijk is solliciteren spannend. Speciaal daarom vind je hier de 10 beste sollicitatietips van Concreeto op een rij!

YES! ER IS EEN MATCH. EN NU?

Gefeliciteerd, jij gaat zo snel mogelijk aan het werk. Wij helpen met de juiste kleding, certificaten en werkspullen. Zo ga jij goed voorbereid op pad! Daarnaast kijken we samen goed naar de risico’s van jouw baan (RIE), de Arbo-voorschriften en veiligheidsregels. Tot slot maken wij een account voor je aan in ons digitale portal. Hier kun jij alle belangrijke info over jouw baan vinden en je uren in registreren.

WAT DOE IK OP DE EERSTE WERKDAG?

Op je eerste werkdag word je, door jouw vaste contactpersoon bij Concreeto, naar de werklocatie gebracht en voorgesteld aan jouw leidinggevende. Als de handjes zijn geschud kun je aan het werk! Wat je precies gaat doen hangt af van jouw baan. Aan het eind van jouw eerste werkdag worden jij en de opdrachtgever gebeld. Worden jullie allebei blij van de samenwerking? Mooi! Ook als je nog twijfels of vragen hebt kun je die uiteraard met ons bespreken. 

WAT GEBEURT ER NA EEN GESLAAGDE EERSTE WERKDAG?

Dan volgt er natuurlijk een tweede werkdag! En een derde, en een vierde, enzovoorts. In jouw eerste week checken we nog of het lukt met het invullen van je uren. Als alles duidelijk is, kun je lekker aan de slag gaan en blijven bij jouw nieuwe werkgever! Je ontvangt vanaf dat moment elke woensdag jouw salaris.

Hoewel je op locatie bij de opdrachtgever werkt, houden we contact. Bij Concreeto zien wij jou als collega. Dat betekent dat wij voor je klaar staan bij vragen, problemen of om samen jouw successen te vieren! We zoeken naar oplossingen en zorgen dat alles klopt.

Sta jij nu te springen om aan de slag te gaan met jouw droombaan? Neem dan contact op met Concreeto en stel jezelf voor. Wij helpen je graag!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl