Het succesverhaal van Anhelina Bohdan - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Het succesverhaal van Anhelina Bohdan

Blog delen
ANHELINA

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Wij zijn trots dat we weer een Concreeto succesverhaal met jullie mogen delen! Anhelina Bohdan vluchtte samen met haar moeder uit Oekraïne toen de oorlog uitbrak. Ze is één van de vele Oekraïense vluchtelingen die Concreeto aan een baan heeft geholpen. Anhelina gaat elke dag met een glimlach naar haar werk en heeft inmiddels zelfs een vast contract gekregen!

EVEN VOORSTELLEN 

Voordat de oorlog uitbrak in Oekraïne, was Anhelina net afgestudeerd als choreografe. Ze had nog geen officiële baan en was in Nederland bereid om alles aan te pakken. Anhelina wilde graag zo snel mogelijk een baan vinden en haar eigen inkomen verdienen. Helaas merkte ze dat het voor veel bedrijven een probleem was dat ze geen Nederlands sprak. Daarom was het voor haar niet zo makkelijk om aan een baan te komen.

VAN BANENMARKT NAAR CONCREETO

Op advies van kennissen ging Anhelina langs bij een Oekraïens huis. Naast dat vluchtelingen hier hulp krijgen bij huisvesting, tweedehands kleding kunnen uitzoeken en vragen kunnen stellen, werd hier ook een banenmarkt georganiseerd door WSP Rijnmond. Op deze banenmarkt vulde ze bij verschillende bureaus een sollicitatieformulier in, waaronder die van Concreeto.

 

GOED NIEUWS

Een aantal weken later belde wij Anhelina met het goede nieuws dat we een baan voor haar hadden gevonden als schoonmaker voor één dag in de week. Ondanks dat ze blij was om iets te horen bedankte ze voor het aanbod. Ze vond één dag in de week te weinig en wilde daarom haar kansen nog even open houden. Gelukkig hadden we niet lang daarna wel de perfecte baan voor Anhelina gevonden!

ANHELINA EN HAAR DROOMBAAN 

Anhelina kon fulltime aan de slag bij een distilleerderij. In juli 2022 is ze gestart met haar nieuwe baan. Bij de distilleerderij bestickert ze drankflessen en checkt ze of de doppen goed vastzitten. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de flessen in dozen komen. Anhelina vindt haar baan leuk en kan goed opschieten met haar collega’s. Ze werkt samen met mensen uit allemaal verschillende landen wat zorgt voor een goede sfeer. Nu, ruim een half jaar later, heeft ze zelfs een vast contract bij onze opdrachtgever gekregen!

Wij zijn ontzettend trots en blij dat we Anhelina aan een baan hebben geholpen! Ben je ook op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan contact met ons op en stel jezelf voor. Concreeto helpt jou graag aan jouw droombaan.

 

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl