Topper van Concreeto: Emilian - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Topper van Concreeto: Emilian

Blog delen
Emilian

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Wij zijn trots op onze uitzendkrachten! Daarom laten we je graag zien wie zij zijn en wat zij doen. Emilian trapt af!

In deze eerste editie van ‘Topper van Concreeto’ geeft Emilian Mihailov een kijkje in zijn leven. Samen met zijn gezin is hij vanuit Roemenië naar Nederland verhuisd. Inmiddels werkt Emilian al twee jaar voor Concreeto en zit hij helemaal op zijn plek. Hij is scheepsbouwer van beroep en vertelt zijn verhaal in deze video:

 

AAN DE SLAG VIA CONCREETO?

Wil je ook uitzendkracht worden bij Concreeto? Al onze openstaande vacatures vind je op onze vacaturepagina. Bij Concreeto bemiddelen we in talent in techniek, scheepsbouw, reiniging en logistiek. Alles laten kloppen is een uitdaging, maar die uitdaging gaan we iedere dag met opgeheven hoofd en vol energie aan. Het creëren van een vertrouwensband met onze partners en uitzendkrachten staat bij ons centraal en daarom stellen we ons dienstbaar op en zijn we loyaal. Zo veroveren we harten en laten we het Concreeto vuur branden!

 

Staat er op dit moment geen passende vacature op onze vacaturepagina of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op en stel jezelf voor. Bij Concreeto helpen we jou graag aan jouw droombaan.

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl