Ramdhani en zijn baan als kabeltrekker - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Ramdhani en zijn baan als kabeltrekker

Blog delen
Ramdhani-kabeltrekker

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Bij Concreeto zijn we trots op onze uitzendkrachten. Daarom delen we graag wie ze zijn en wat ze doen. In deze blog vertelt W.K. Ramdhani over zijn werk als kabeltrekker. Benieuwd wat zijn baan precies inhoudt? Lees dan snel verder!

Even voorstellen

“Goedendag, ik ben W.K. Ramdhani. Ik wil graag mijn ervaring met Concreeto met jullie delen. Ik werk nu al ongeveer een half jaar voor Dijka Kabel via Concreeto. Dankzij Concreeto heb ik mijn ervaring als kabeltrekker kunnen verbeteren. Daarnaast heb ik ook veel verschillende werkplekken gezien, zoals Shell Botlek, Moerdijk, Europoort, Pernis, Maasvlakte, en nog veel meer. Ik ben zelfs naar Zundert geweest, waar ik het erg prettig vond om met mijn collega’s van Dijka Kabel te werken. 

Dit alles heb ik te danken aan Concreeto. Je kunt ze altijd bereiken, zelfs ’s nachts als ze wakker zijn, haha. Dankzij Dijka Kabel heb ik ook mijn certificaat voor de knikarmhoogwerker behaald. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en ga zo door!”

Ramdhani aan het werk als kabeltrekker

 

Werken als kabeltrekker

Ramdhani werkt via Concreeto als kabeltrekker.  Maar wat houdt een baan als kabeltrekker precies in? Als kabeltrekker ondersteun je de industrie of werk je samen met je collega’s op de bouwplaats. Je bent gespecialiseerd in het aanleggen, monteren en testen van kabels en leidingen. Dit is over het algemeen fysiek zwaar werk. Zo heb jij na een dag werken meteen je workout gehad! Je werkt niet op één vaste plek, maar gaat van project naar project. Zo blijft het werk lekker afwisselend. Wil je meer weten? Je leest alles over een baan als kabeltrekker in deze blog.

Zelf aan de slag?

Lijkt het je leuk om via Concreeto als kabeltrekker aan de slag te gaan? Goed nieuws: wij kunnen altijd wel iemand gebruiken! Bij Concreeto hebben we een doorlopende vacature voor kabeltrekker. Ga aan het werk bij mooie projecten binnen de industrie. Ben jij fysiek fit, een echte aanpakker en in het bezit van een geldig VCA? Maak dan meteen werk van je nieuwe baan en solliciteer op de vacature. 


Liever een andere baan? Geen probleem! Neem contact met ons op en stel jezelf voor. Concreeto helpt jou graag aan jouw droombaan.

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl