Topper van Concreeto: Florin - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Topper van Concreeto: Florin

Blog delen
Topper Florin

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Trots zijn wij op onze uitzendkrachten! Daarom laten we je graag zien wie zij zijn en wat ze doen. In deze tweede editie van ‘Topper van Concreeto’ geeft Florin een kijkje in zijn leven als uitzendkracht bij Concreeto. Florin is scheepsbouwer van beroep en stelt zichzelf aan je voor!

Florin is zeven jaar geleden vanuit Roemenië naar Nederland verhuisd. Inmiddels werkt hij al 3.5 jaar voor Concreeto. In deze video vertelt Florin wat hij zo leuk vind aan zijn baan als scheepsbouwer. Benieuwd naar zijn verhaal? Je bekijkt het in de video hieronder:

 

OOK AAN DE SLAG VIA CONCREETO?

Wil je net als Florin aan het werk via Concreeto? Dat kan! Bij Concreeto bemiddelen we in talent in techniek, reiniging, logistiek, scheepsbouw en tuinbouw. Op onze website hebben we altijd meer dan 50 mooie vacatures staan. Van vast tot tijdelijk en van parttime tot fulltime. Bekijk onze vacaturepagina en vind een vacature die perfect bij je past. Solliciteren doe je eenvoudig door je CV te uploaden via de groene knop. Heb je nog geen CV? Je maakt er eenvoudig een met onze CV tool!

Staat er op dit moment geen passende vacature op onze vacaturepagina of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op en stel jezelf voor. Bij Concreeto helpen we je graag aan je droombaan.

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl