Ramdath en zijn baan als huismeester - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Ramdath en zijn baan als huismeester

Blog delen
huismeester ramdath

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Benieuwd hoe het is om via Concreeto als huismeester aan de slag te gaan? Ramdath vertelt je er graag meer over. Hij is op dit moment huismeester in winkelcentrum Brazilië in Amsterdam. Hieronder lees je zijn verhaal!

Even voorstellen

“Hoi, mijn naam is Ramdath Soechit, ik ben 63 jaar oud en werk als huismeester. Hiervoor heb ik een tijdje niets gedaan, maar via mijn werkcoach van het UWV ben ik bij Concreeto terechtgekomen. Dankzij hen kreeg ik twee jaar geleden voor mijn verjaardag een heel mooi cadeau; een nieuwe baan!

Als huismeester ben ik verantwoordelijk voor het schoonmaken en beheer van de passage en parkeergarage van het winkelcentrum. Ik werk vaak in het weekend en ‘s avonds. Mijn werkdag begint meestal met een uurtje schoonmaken. Hierna houd ik alle beveiligingscamera’s in de gaten, check ik bijvoorbeeld voor verstopte goten en lekkages en zorg ik ervoor dat er geen overlast is. Zo waren er eerst ‘s avonds veel hangjongeren, maar door het gesprek met ze aan te gaan zijn ze weggegaan en hebben we nu sinds mei geen overlast meer. 

Het werk wat ik doe vind ik heel erg mooi. Ik voel me er prettig bij en vind het leuk om de vragen van bezoekers te beantwoorden. Veel bezoekers groeten mij en ik krijg ook vaak complimentjes dat het er schoon uitziet. 

Ik ben erg dankbaar dat ik door Concreeto weer een baan heb. Op de momenten dat het niet goed gaat, word ik altijd door ze geholpen. Het is fijn dat je echt wordt gehoord. Daarnaast heb ik altijd elke week netjes mijn salaris gekregen. Voorlopig ga ik daarom lekker zo door tot mijn pensioen!”

huismeester ramdath aan het werk

 

AAN DE SLAG ALS HUISMEESTER

Lijkt het je leuk om via Concreeto als huismeester aan de slag te gaan? Bij Concreeto hebben we altijd verschillende vacatures openstaan. Als huismeester ben je de oren en ogen van het winkelcentrum. Je bent verantwoordelijk voor alle hand- en spandiensten en zorgt ervoor dat het winkelcentrum schoon en veilig is. Ben jij iemand die van aanpakken weet, het overzicht kan behouden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft? Dan is een baan als huismeester echt wat voor jou!


Liever een andere baan? Ook geen probleem! Bij Concreeto hebben we altijd meer dan 50 vacatures open staan. Bekijk onze vacaturepagina of neem contact met ons op en stel jezelf voor. Concreeto helpt jou graag aan jouw droombaan!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl