Concreeto-team op bezoek bij János in Hongarije - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Concreeto-team op bezoek bij János in Hongarije

Blog delen
Concreeto-team op bezoek bij János in Hongarije

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Al sinds het bestaan van Concreeto is János Hornyik vanuit Hongarije een dragende kracht voor ons bureau. Sterker nog, de samenwerking tussen Martin en János begon zelfs al vóór onze oprichting. Toch had een groot deel van ons team zijn woon- en werkplaats Boedapest nog nooit bezocht. Dat János dit jaar vader is geworden, was dan ook een mooie aanleiding voor een heel bijzonder teamuitje!

Het werk van János

Als enige van onze collega’s werkt János niet vanuit Nederland, maar vanuit zijn thuisland Hongarije. Daar rekruteert hij mensen uit de regio die in Nederland aan het werk willen. Hij gaat met ze in gesprek, vraagt naar hun wensen en doelen en vertelt wat Concreeto voor hen kan betekenen. Daarna legt hij contact met ons in Nederland en gaan wij aan de slag met het regelen van bijvoorbeeld huisvesting.

Op kraamvisite in Hongarije

Al jaren verloopt die samenwerking erg goed. Maar natuurlijk is het ook leuk om elkaar af en toe face-to-face te spreken. Geregeld mogen we János samen met zijn vrouw in Nederland verwelkomen. Maar dit keer besloten we de rollen om te draaien en hen op te zoeken in Boedapest. Dat deden we niet zomaar: de twee hebben dit jaar namelijk een zoontje gekregen! Een mooie aanleiding om op kraamvisite te gaan én een kijkje te nemen in de woonplaats van onze collega.

Rondleiding door Boedapest

In tweeënhalve dag liet János ons veel mooie plekken zien. We bezochten een van de iconische grotten in Boedapest, een kasteel met uitzicht over de hele stad en de grote, sfeervolle kerstmarkt. Daarnaast leerden we over de geschiedenis van de stad tijdens een wandeling en deden we een leuke splashtour over de Donau. En natuurlijk was er tijd om lekker te eten en met het hele team op stap te gaan.

Teambuilding

Wij kijken terug op een gaaf en bijzonder teamuitje. We hebben Boedapest leren kennen als een leuke stad en komen er graag nog eens terug! Daarnaast was het goed om eens met het hele team – ook met János – bij elkaar te zijn. In een paar dagen tijd zijn we een nóg hechter team geworden dan we al waren. En dat nemen we natuurlijk mee naar ons dagelijkse werk bij Concreeto!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl