Concreeto geeft reclamedoeken tweede leven dankzij Vanhulley - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Concreeto geeft reclamedoeken tweede leven dankzij Vanhulley

Blog delen
concreto geeft reclamedoeken tweede leven dankzij vanhulley

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Concreeto kijkt verder. Verder dan vandaag. We hechten dan ook veel waarde aan duurzaamheid. En dat is waar ons pad dat van Vanhulley kruiste. Daarom gingen we samen aan de slag om onze oude reclamedoeken een tweede leven te geven.

Het jubileum van Concreeto

Misschien herinner je je nog wel dat Concreeto in 2022 zijn 12,5-jarig bestaan vierde. We pakten groots uit. Bijvoorbeeld met de grote reclamedoeken die op onze trucks te zien waren. ‘Al 12,5 jaar geen woorden maar banen!’, viel onder meer te lezen. Een leuke actie – al zeggen we zelf – maar nu ons jubileum achter de rug is, moesten we een nieuwe bestemming zoeken voor deze doeken. Direct weggooien, dat is natuurlijk zonde. En dus kwamen we terecht bij Vanhulley.

De missie van Vanhulley

Vanhulley geeft resttextiel een tweede leven door er prachtige, nieuwe producten van te maken. Maar dat niet alleen. De makers van deze producten zijn vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die hierbij zelf ook nieuwe kansen krijgen. In het atelier van Vanhulley doen zij werk- en leerervaring op om deze afstand te overbruggen. Een mooi bedrijf dus, dat net als Concreeto mensen helpt om het beste uit zichzelf te halen en hun dromen na te jagen.

Concreeto-shoppers

Daarom vroegen we Vanhulley om ook van onze reclamedoeken weer mooie nieuwe producten te maken. In dit geval werden dat handige Concreeto-shoppers. Deze stevige tassen delen wij weer uit aan onze uitzendcollega’s en relaties. Zo kunnen onze oude doeken in hun nieuwe leven weer een lange tijd mee. Want Concreeto staat voor ‘geen woorden maar daden’, ook als het om duurzaamheid gaat!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl