Industrieel reiniger Cristian geniet van nieuw leven in Nederland - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Industrieel reiniger Cristian geniet van nieuw leven in Nederland

Blog delen
Industrieel reiniger Cristian geniet van nieuw leven in Nederland

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Concreeto helpt veel werkzoekenden aan een leuke baan. Dat gold ook voor Cristian, die begin dit jaar aan de slag ging als industrieel reiniger in een kerncentrale. Hij vertelt waarom hij zijn leven in Roemenië achter zich liet om deze interessante functie op te pakken.

“Sinds januari 2023 werk ik als industrieel reiniger in de Kerncentrale Borssele. Mijn taak is om de leidingen en installaties binnen de centrale schoon te houden, zodat alles goed blijft werken. Daarnaast pak ik allerlei verschillende andere klusjes op. Wat me aansprak in dit werk? Simpel: het werken in een nucleaire centrale. Dat leek me al direct interessant en dat is het een jaar later nog steeds.”

“Tot een jaar geleden woonde ik met mijn vrouw en dochtertje in Roemenië. Ik werkte er als dierenartsassistent, maar veel geld hadden we niet. Dat is waarom ik naar Nederland kwam – in eerste instantie nog alleen. Dat ik hier heel ander werk ging doen dan ik gewend was, was geen probleem. Alles werd me in mijn eerste weken goed uitgelegd.”

“Ook Concreeto speelde daarbij een belangrijke rol. Toen ik hierheen kwam, legden ze me van alles uit over Nederland en het werken hier. Nog steeds heb ik dagelijks contact met Bert. Hij is degene die me hielp aan deze baan én aan mijn eerste huis hier. Nu praten we nog vaak over mijn werk, maar bijvoorbeeld ook over hoe het gaat met mijn gezin. En natuurlijk is hij er nog steeds om me te helpen als ik vragen heb.”

“Inmiddels heb ik zelf een huis gevonden, voor mij en mijn gezin. Mijn werk in de kerncentrale beviel zo goed, dat zij afgelopen zomer ook naar Nederland kwamen. En via Concreeto heeft mijn vrouw nu ook een leuke baan gevonden. We hebben het goed hier en ons plan is om in Nederland te blijven.”

Ook een leuke baan vinden?

Wil jij net als Cristian graag aan de slag? Als industrieel reiniger, of een andere leuke functie? Dan helpt Concreeto je graag. Op onze vacaturepagina zijn altijd meer dan 50 leuke vacatures te vinden. Heb je vragen, of wil je liever eerst kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl