Ontdek in welke sector jij het liefste werkt - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Ontdek in welke sector jij het liefste werkt

Blog delen
sector

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je niet zeker in welke sector je het liefste aan de slag wilt? Bij Concreeto bemiddelen we in talent in techniek, scheepsbouw, reiniging, logistiek en tuinbouw. Vijf verschillende sectoren met allerlei verschillende werkomgevingen, vacatures en eisen. Ontdek welke sector het beste bij je past en kom zo dichterbij je droombaan.

REINIGING

De reinigingssector is op te delen in twee richtingen: de reguliere schoonmaak en de industriële reiniging. In de sector reguliere schoonmaak ga je aan het werk in winkels, kantoren, zorginstellingen, sportverenigingen en scholen. Je zorgt voor een schone leefomgeving, wat zorgt voor een veilig en tevreden gevoel. Vaak ben je aan het werk in de vroege ochtend of in de middag als voor velen de werkdag er al op zit. Als industrieel reiniger ga je aan de slag in de haven, petrochemie en de voedings- of levensmiddelenindustrie. Hier speel je een belangrijke rol in het schoon en veilig produceren van voedsel en meer. In de reinigingssector zijn er zowel parttime als fulltime functies en kun je vaak al starten zonder enige ervaring. Je vindt hier al onze vacatures in de reiniging.

TECHNIEK

De technieksector is onwijs breed. In deze sector kun je bijvoorbeeld aan de slag als pijpfitter, servicemonteur of lasser. Bij elke baan hoort weer andere specialistische kennis. Het is belangrijk dat je je eigen taken goed en efficiënt uitvoert. Daarnaast denk je mee met het bedrijf waar je werkt en de uitdagingen waar je klant voor staat. Waar je ook werkt in de techniek, je hebt voor elk probleem een oplossing. Dat maakt een baan in de techniek uitdagend en zinvol. Om te kunnen werken in de technieksector heb je altijd een veiligheidscertificaat nodig, een zogenaamd VCA. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat het werken in de techniek zo veilig mogelijk gebeurt. Bekijk al onze vacatures in de technieksector.

LOGISTIEK

De logistieke sector omvat alles in lijn van productie tot eindgebruiker, van opslagplaatsen tot winkels, bedrijven of particulieren. Je kunt werken als chauffeur, koerier of in een opslagplaats. Al het werk in de logistieke branche gaat gepaard met goede afspraken. Het halen van die afspraken is onwijs belangrijk – als ergens in de lijn iets misgaat, betekent dat vertraging voor de andere onderdelen uit de lijn. Je moet dus wel tegen een bepaalde druk kunnen. Lever jij graag een bijdrage aan een groter geheel, houd jij je aan afspraken en ben je nauwkeurig? Dan is werken in de logistiek echt iets voor jou. Bekijk snel al onze vacatures voor de logistiek.

TUINBOUW

De tuinbouwsector is een krachtige industrie met veel verschillende interessante carrièremogelijkheden voor mensen met groene vingers. Onder de tuinbouwsector vallen alle activiteiten die te maken hebben met het kweken, telen, verzorgen en oogsten van planten, bloemen en groenten. Het is een belangrijke sector voor het produceren van voedsel en de ontwikkeling van nieuwe planten. De tuinbouwsector is constant in ontwikkeling en biedt verschillende specialisaties, zoals sierteelt, tuinbouwtechniek, boomkwekerij, en meer. Benieuwd naar de verschillende banen? Je vindt hier al onze tuinbouw vacatures.

DE BOUW

De bouwsector kun je tegenwoordig wel een beetje vergelijken met een geoliede machine. In vrijwel elke tak van de bouw werken veel verschillende partijen met elkaar samen. Of het nu gaat om een groot winderig terrein met zwerfvuil of een bestaande locatie waar van top tot teen nieuw leven in wordt geblazen, de bijdrage van mensen in de bouw kunnen we goed gebruiken. Het werken in de bouw is intensief en je kunt behoorlijk vuil worden. Net als in de techniek, heb je in de bouw ook altijd een VCA certificaat nodig. Het verschilt per baan of je ervaring of een specifieke opleiding nodig hebt. Ben jij niet bang voor verschillende weersomstandigheden, vroeg opstaan en hard werken? Dan is een baan in de bouw wat voor jou! Bekijk hier of we op moment openstaande vacatures hebben. Is er op dit moment geen vacature beschikbaar? Bekijk dan al onze vacatures.

 

Is er op dit moment geen passende vacature voor je beschikbaar? Of ben je na het lezen van deze blog nog niet helemaal zeker welke sector het beste bij je past? Bekijk hier al onze openstaande vacatures of neem contact met ons op en stel jezelf voor. Concreeto helpt jou graag aan jouw droombaan!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl