Veelgestelde vragen en antwoorden - Concreeto, klopt
Concreeto
Menu

NEN 4400-1 & NBBU CAO audit

10/10

Veelgestelde vragen en antwoorden

Blog delen
Veelgestelde vragen

Concreeto

Vragen?

+31(0)10 720 72 00

info@concreeto.nl

Bij Concreeto doen we ons best om een baan te vinden die bij je past. Is nog niet alles duidelijk of heb je eerst wat vragen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog zetten we namelijk onze meest gestelde vragen mét antwoorden voor je op een rij.

 

Wat kan ik van Concreeto verwachten?

Concreeto is niet zomaar een Rotterdams uitzendbureau.  Concreeto staat voor duidelijke taal, afspraken nakomen, elke dag met plezier naar je werk én krijgen wat je verdient. Ons uitzendbureau is gespecialiseerd in reiniging, techniek, logistiek, tuinbouw en scheepsbouw. We helpen mensen bij het vinden van dé perfecte baan. Benieuwd naar hoe we dit doen? Lees dan onze werkwijze. Bij Concreeto ben je geen nummer, maar een collega! Alles moet kloppen. Zo simpel is het. Bij Concreeto staan wij altijd voor je klaar en zoeken samen met jou naar passende oplossingen.

Welke vacatures hebben jullie opstaan?

Op onze website hebben we altijd meer dan 50 mooie vacatures staan. Van chauffeur tot schoonmaker en van magazijnmedewerker tot monteur. Of je nu wilt werken op projectbasis, tijdelijk bijspringt of in vaste dienst wilt, bij Concreeto hebben we parttime en fulltime functies voor iedereen. Zo vind je altijd wel een baan die bij je past. Je bekijkt al onze vacatures op onze vacaturepagina. Vul in waar je naar op zoek bent, kies uit een van onze sectoren of filter op regio.

Solliciteren, hoe doe ik dat?

Heb je een vacature gevonden die bij je past? Solliciteer dan door bij de vacature op de groene knop te klikken! Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en stuur ook je cv mee. Heb je nog geen cv? Je maakt hem eenvoudig met onze online cv-tool. Je kunt ook solliciteren door een e-mail te sturen naar info@concreeto.nl of door te bellen naar 010 – 72 00 720. Na ons eerste contact nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Is het een match? Dan kun je direct bij een opdrachtgever op gesprek. Bij een goede klik heb jij een nieuwe baan! Zo niet, dan kijken we verder in ons netwerk. Vind je solliciteren spannend of lastig? Lees dan eens de 10 beste sollicitatietips van Concreeto.

Welke certificaten heb ik nodig?

Wanneer je een certificaat nodig hebt staat dit altijd in onze vacature vermeld. Bij banen in de bouw, techniek en industrie staat veiligheid voorop. Daarom heb je in deze sectoren altijd een veiligheidscertificaat nodig, een zogenaamd VCA. Dit diploma krijg je na een cursus en examen. In de bouw en industrie is ook vaak een VVL-certificaat verplicht. Hiermee laat je zien dat je veilig en verantwoord goederen en materialen kunt verplaatsen. Een heftruckcertificaat kan daarnaast van pas komen in de logistiek of tuinbouw. Zie je een leuke vacature, maar heb je niet de gevraagde certificaten? Geen probleem! Bij Concreeto helpen we je graag met het behalen hiervan.

 

Is je vraag nog niet beantwoord? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met Concreeto en stel jezelf voor. Wij helpen je graag!

Andere Relevante blogs.

Peter, 39 jaar

Concreeto heeft de baan gevonden die echt bij mij past.

thuis bij concreeto

Huisvesting Arbeidsmigranten door Concreeto

Concreeto verzorgd huisvesting binnen de strikte normen van het SNF keurmerk. Ons personeel geven we graag een “thuis” gevoel zodat ze iedere dag met plezier gaan werken. Datzelfde gevoel geven we ook graag aan de omgeving waar ze wonen. Merkt u op enig moment dat dit gevoel er niet of niet voldoende is, neem contact met ons op.

CONCREETO
Hoogstraat 32 A
3011 PR Rotterdam

010 – 7200720

info@contreeto.nl